NEMAM PROBLEM DA ODEM! Đukić posle pobede u Zemunu poredio sebe sa Aleksandrom Vučićem! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

SUPERLIGA, 9. KOLO

NEMAM PROBLEM DA ODEM! Đukić posle pobede u Zemunu poredio sebe sa Aleksandrom Vučićem! (FOTO) (VIDEO)

Taj gol koji smo primili nas je uveo u probleme...

Objavljeno: 18:17h

Partizan je savladao Zemun rezultatom 3:1 u odloženom meču 9. kola Superlige.

Treneri oba kluba dali su izjave posle veoma zanimljvog meča.

KOME TREBA OPŠTA KULTURA? Blam Siniše Mihajlovića koji će generacije prepričavati: Da li je moguće da OVO NIJE ZNAO?! (FOTO)

NOVO POJAČANJE! Talentovani Afrikanac na Marakani! (FOTO) (VIDEO)

- Prvo poluvreme je jedno od najboljih koje smo odigrali ove sezone. Stvarali smo šanse i umesto da vodimo 2:0, 3:0, mi smo primili gol i onda smo ušli u ludilo. Taj gol koji smo primili nas je uveo u probleme, pa je u drugom poluvremenu ušla nervoza, bilo je rastrzane igre.. - rekao je Đukić

foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Prema njegovim rečima, „ludilo“ se prenelo u veći deo nastavka meča.

- Ne možemo uopštavati stvari. Nisam ja problem, Đukić može da ode kad hoćete. Kad pet ljudi viče, ne znači da treba da odem. Ovde viču i “Vučiću, pederu”, to ne znači da treba Vučić da ode. Ne može da nam vodi politiku neko ko nije sposoban za to. Poštujem svačije mišljenje. Nemam problem da odem. Ovde sam da ekipa igra dobro i funkcioniše dobro. Nisam ja problematičan - istakao je Miroslav Đukić.

Njegov kolega na klupi Zemuna, Milan Milanović, imao je primedbe na reakcije svojih izabranika u odbrani. Posebno pre prvog gola.

- Nepojmljivo je da primimo gol posle prekida, a imamo četvoricu igrača od po dva metra! Sve u svemu zadovoljan sam kako smo igrali. Prepoustili smo inicijativu Partizanu u prvom poluvremenu, iako nismo bili opasni po njegov gol. U drugom je to izgledalo mnogo bolje, 40 minuta smo igrali kako treba, imali smo i dobar protok lopte, čak i neke opasnije šanse od Partizana, ali jači su od nas - ocenio je Milanović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.