TO SE ČEKALO! Miletu Svilaru stiže poziv za mečeve sa Korejom i Kinom! (VIDEO)
Foto: EPA

SJAJNE VESTI

TO SE ČEKALO! Miletu Svilaru stiže poziv za mečeve sa Korejom i Kinom! (VIDEO)

Dosta će zavisiti od belgijskog Saveza, koji može da bude u mogućnosti da napravi problem, ali za to šanse nisu prevelike

Objavljeno: 16:45h

Nebrušeni biser i sin nekadašnjeg golmana Ratka Svilara trebalo bi da se nađe na spisku reprezentacije Srbije za predstojeće akcije protiv Kine i Južne Koreje, prenosi portugalska A bola!

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije ubrzali su kontakte sa čuvarom mreže i njegovim ocem kako bi se na vreme omogućilo da se supertalentovani Mile nađe u avionu za mini turneju po Aziji. Ovakav ishod nagovestio je direktor Saveza Goran Bunjevčević.

Dosta će zavisiti od belgijskog Saveza, koji može da bude u mogućnosti da napravi problem, ali za to šanse nisu prevelike.

Miletov otac izjavio je da se iz Belgije niko nije javljao otkako je njegov sin napustio letos Anderleht kako bi potpisao za Benfiku, dok je selektor omladinske reprezentacije Gert Verhejen poručio da je zvao Svilara, ali da mu niko nije odgovorao.

Da li će najmlađi čuvar mreže u istoriji Lige šampiona zaigrati za zemlju u kojoj mu je rođen otac ostaje da se vidi. Sigurno je da bi ovdašnja javnost to volela.

BONUS VIDEO: Grobari pozdravljaju igrače Partizana u poslednjem minutu utakmice

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.