Ako ga Grobari sad ne prihvate, kad će? Zemun je imao bod u džepu, ali onda je na scenu stupio Ognjen Ožegović! (VIDEO)
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Superliga, odloženi meč 9. kola

Ako ga Grobari sad ne prihvate, kad će? Zemun je imao bod u džepu, ali onda je na scenu stupio Ognjen Ožegović! (VIDEO)

Sva dešavanja sa ove utakmice možete da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog

Objavljeno: 17:05h

Partizan je izvojevao pobedu na teškom gostovanju na "brdovitom" terenu Zemuna u Gornjoj Varoši u okviru odložene utakmice 9. kola Superlige. Rezultat je bio 3:1, iako je sve do 85. minuta bilo nerešeno.

Zemun je ispustio bod, kada je u samoj završnici meča Ognjen Ožegović napravio pravi dar-mar po kaznenom prostoru domaćina. Prvo je u 85. minutu na asistenciju Miletića postigao pogodak glavom, da bi samo tri minuta kasnije izborio penal iz kog je precizan bio Marko Jevtović.

Na poslednja dva meča Ožegović je postigao dva pogotka, pa bi to mogao da bude motiv više za Grobare da počnu razmišljanje o prihvatanju ovog momka, koji je nekada, između ostalih, nosio i dres Crvene zvezde.

foto: Dado Djilas

Inače, u prvom poluvremenu je oba gola postigao Milan Mitrović, ali je onaj u 45. minutu dao svom golmanu, za razliku od 25. kada je na fantastičan način glavom matirao protivničkog.

NIŠTA OD NOŽA U LEĐA: Mateus neće postati trener takozvanog Kosova!

Crno-beli su posle ove pobede na samo bod od Crvene zvezde na drugom mestu, s tim što crveno-beli igraju u 18 časova protiv Spartaka na Marakani, takođe zaostali meč.

Zemun je 12. mestu sa 14 bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavanja sa ove utakmice možete da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog.

KRAJ!!! Partizan je izvojevao veoma važna tri boda.

89. minut - Ožegović je pao u kaznenom prostoru i izvojevao penal za crno-bele. Sa bele tačke je Marko Jevtović bio precizan, ali umalo da mu golman Marko Milošević skine šut. 3:1 za Partizan.

85. minut - Ognjen OŽEGOVIIIIIIIIIIĆ!!! 2:1 vode crno-beli. Vulićević je centrirao, pogodio Miletića, koji je glavom asistirao bivšem fudbaleru Čukaričkog. Postigao je gol i protiv Bačke i sada. Ulazi u sasvim dobru formu. Mogu li Grobari konačno da ga prihvate?

79. minut - Velika šansa za Leandrea Tavambu. Tošić je dodao do Vulićevića, ovaj centrirao na Kamerunca, koji je bio neprecizan glavom sa pet metara.

74. minut - Prilika za crno-bele! Pokušao je Ognjen Ožegović, ali nije bio precizan iz teške pozicije u kaznenom prostoru.

73. minut - Izlazi Miroslav Lečić, na terenu je Nikola Beljić.

60. minut - Vučić je poslao dobru loptu u kazneni prostor Partizana, ali nije bilo saigrača koji bi ispratili taj pas.

57. minut - Ovo se do sada nije dogodilo otkako crno-bele trenira Miroslav Đukić. Strateg je napravio dvostruku izmenu u ovako ranoj fazi utakmice. Na teren je umesto Sume ušao Ognjen Ožegović, a umesto Dače Pantića na terenu je kapiten Saša Ilić.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

GOTOVO JE PRVO POLUVREME! Rezultat na semaforu nije zaslužen, Partizan je bio bolja ekipa, ali šta je tu je... Mitrović je za sada tragičar, ali nadamo se da mu to neće poljuljati samopouzdanje.

45. minut - Autogol Mitrovića, koji je bio i strelac za Partizan. 1:1! Veliki momenat za povratnike u Superligu. Ali, veoma bizaran momenat za visokog štopera, koji je postigao gol i autogol u samo 20 minuta igre.

39. minut - Partizan i dalje apsolutno kontroliše stanje na terenu.

28. minut - Odlična šansa za Marka Jankovića i Tavambu, ali je golman Milošević odlično reagovao.

25. minut - GOOOOOOOOOOL!!! Partizan je kapitalizovao na boljoj igri, a strelac je Milan Mitrović!

21. minut - Partizan ima loptu u svojim nogama, ali završnica izostaje za sada.

12. minut - Veoma mrtva utakmica za sada!

5. minut - Prvi pokušaj crno-belih. Probao je Tošić, ali nije bio precizan.

1. minut - Meč je počeo!

14.15 - Evo i sastava:

ZEMUN: Milošević (umesto Šaranova koji se ušinuo pred meč) - Božović, Cvetković, Bubanja, Vučić - Pajović, Đalović - Lasickas, Dimić, Mladenović - Lečić. Trener: Milan Milanović

PARTIZAN: Jovičić - Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Nemanja G. Miletić - Jevtović, Pantić - Tošić, Suma, Janković - Tavamba. Trener: Miroslav Đukić

BONUS VIDEO: Grobari pozdravljaju igrače Partizana u poslednjem minutu utakmice

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.