Umesto da uzmu pare za njega, oni će morati da plate 2,5 miliona, ako Živković ode na leto!

Vazura otkrio detalje iz ugovora

Umesto da uzmu pare za njega, oni će morati da plate 2,5 miliona, ako Živković ode na leto!

U ovom trenutku čovek koji vodi Partizan rekao je javnosti kakav je dogovor napravila prethodna uprava oko prodaje najtalentovanijeg igrača
Objavljeno:

Odlazak kompletne uprave Partizana posle neuspeha u ligi Evrope, doneo nam je nova prepucavanja na fudbalskoj sceni Srbije, a ovoga puta između nekadašnjih i ovih poslednjih rukovodilaca crno-belih. Jedan od prvih koji se javio bio je Branko Ružić koji je rekao da je očekivao da će se sve ovo desiti klubu u čijoj je upravi bio, ali na to je dobio odgovor od Miloša Vazure koji trenutno vodi brigu o svemu, dok se čeka vanredna Skupština.

Aleksandar Jovanovic Cile, Miloš Vazura
- Ružić nema prava da se javlja za reč. On je ostavio iza sebe dug od 15 miliona evra. Iza njega je ostao klub u blokadi od 800.000 evrta. Podvlačim velikim slovima, ON, jer je on bio taj koji je vukao konce - rekao je Vazura u intervjuu za "Blic". Naravno, priča oko prodaje Andrije Živkovića, najboljeg igrača Partizana, je i dalje aktuelna, odnosno, sve što se dogodilo u vezi sa njegovom prodajom investicionom fondu, a Vazura je otkrio da će crno-beli morati da plate igraču penale u iznosu od 2,5 miliona evra ukoliko bude otišao na leto.
Saša Pavlić Koky
- Kriminalan ugovor je napravila prethodna uprava. Oni su mimo znanja Andrije ŽIvkovića, prodali 50% prava na njega investicionom fondu za 1,25 miliona evra. Pričamo o fudbaleru koji danas vredi 10 miliona evra. Ostavili su nam ogroman problem. - Ukoliko Živković ode u junu iz Partizana, po isteku ugovora, mi moramo da platimo investicionom fondu penale od 2,5 miliona evra. To je jedina istina. I za sve to postoje dokumenta, a to je "rukopis" Branka Ružića, ispričao je Vazura koji tvrdi da Partizan pokušava na sudu da ospori taj ugovor, a glavni adut im je da fudbaler nije o tome bio obavešten. (Espreso.co.rs / Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.