TOTALNA EUFORIJA, OVO SE ČEKALO! Ljudi, on će nositi dres reprezentacije Srbije! (FOTO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

BRAVO!

TOTALNA EUFORIJA, OVO SE ČEKALO! Ljudi, on će nositi dres reprezentacije Srbije! (FOTO)

Sjajan posao našeg Saveza...

Objavljeno:

Verovatno najveći svetski golmanski talenat u svom uzrastu, 18-godišnji čuvar mreže lisabonske Benfike Mile Svilar - postaće reprezentativac Srbije!

OGORČEN, BESAN, RAZOČARAN! Fudbaler Crvene zvezde odlazi u Francusku! (FOTO) (VIDEO)

A nije Le Talek... Jednog čoveka je sramota što je Francuz posle suđenja na meču Zvezda-Arsenal! (FOTO)

To je rezultat davnog promišljanja čelnika Fudbalskog saveza Srbije, koje je Kurirov intervju sa ocem mladog fudbalera Ratkom Svilarom samo podstakao na priznanje o uspešno završenim pregovorima.

foto: Reuters

- Radi se o velikom talentu koji će uskoro obući dres Srbije. U kontaktu smo s njegovim ocem, bilo je planirano da se nedavno vidimo u Lisabonu, ali smo sastanak morali da odložimo zbog reprezentativnih obaveza. Preko Zorana Filipovića u kontaktu smo i sa stručnim štabom Benfike i raspolažemo svim neophodnim informacijama. Mile Svilar poseduje ogroman potencijal i verujemo da predstavlja lepu budućnost srpskog fudbala - rekao je sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević.

Svilar je debitovao za Benfiku na meču protiv Mančester junajteda, ali neće po dobrom pamtiti svoj meč na velikoj sceni pošto je upravo njegovom krivicom Benfika poražena u tom susretu.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle pobede nad Barselonom

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.