TOLIKO O TOME KO JE ZVEZDA, A KO JE ARSENAL: Zvezda "tobdžija" posle konferencije odmah otrčala na posebno mesto na Marakani! (FOTO)
Foto: Reuters

morao je da se slika

TOLIKO O TOME KO JE ZVEZDA, A KO JE ARSENAL: Zvezda "tobdžija" posle konferencije odmah otrčala na posebno mesto na Marakani! (FOTO)

Mnogi su zaboravili da bez obzira na trenutno stanje, da i Zvezda ima možda čak i slavniju istoriju od čuvenog engleskog kluba

Objavljeno:

Slavni Arsenal u četvrtak uveče gostuje na Marakani Crvenoj zvezdi.

I dok svi govore o veličini i imenu kluba koji dolazi na megdan srpskom vicešampionu, mnogi zaboravljaju da i crveno-beli imaju još slavniju istoriju od "tobdžija".

Na to ih je podsetio i upravo fudbaler Arsenala Džek Vilšir, koji je posle konferencije na najvećem srpskom stadionu pohitao na jedno mesto, u muzej Zvezde.

foto: AP

A tamo je morao da se fotografiše baš sa onim peharom, koji "tobdžije" nemaju u svojim vitrinama, bez obzira na tradiciju i istoriju i veličinu kluba, i koji sigurno neće ni stići na "Emirejts".

Reč je o peharu namenjenog najboljem timu u Evropi, osvajaču Kupa evropskih šampiona, današnje Lige šampiona, koju je Zvezda pokorila 1991. godine.

BONUS VIDEO: Koktel na Marakani povodom sećanja na čuvene duele sa Arsenalom!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.