NIJE ŠOK, NEGO POTPUNA NEVERICA: MUSLIN ĆE BITI SMENJEN!? Srbiju na Mundijalu vodi legenda?!
Foto: Reuters

Posle nacionalnog uspeha

NIJE ŠOK, NEGO POTPUNA NEVERICA: MUSLIN ĆE BITI SMENJEN!? Srbiju na Mundijalu vodi legenda?!

Vest koja je odjeknula poput bombe

Objavljeno:

Grom iz vedra neba, šok, ili kako god drugačije hoćete da nazovete informaciju koja je odjeknula u fudbalskoj čaršiji! A ona kaže - Sprema se smena Slavoljuba Muslina sa mesta selektora reprezentacije Srbije.

Trener koji je odveo našu najbolju fudbalsku selekciju na Svetsko prvenstvo posle 8 godina pauze, moguće da neće je voditi i na samom takmičenju u Rusiji.

foto: Reuter

Kako javlja "Srbija danas", Muslin će biti smenjen, a na njegovo mesto će doći legenda srpskog i jugoslovenskog fudbala Dragan Stojković Piksi.

Razlog za ovakvu odluku je navodno slaba igra u poslednja dva meča kvalifikacija, poraz od Austrije i pobeda uz muku protiv Gruzije kod kuće koja je i donela plasman na Mundijal.

foto: Saša Pavlić Koky

Takođe, kao jedan od razloga se navodi i nepozivanje jednog od najboljih srpskih igrača u Evropi, Sergeja Milinkovića Savića.

Stojković je trenutno trener kineskog Gvangžu RF sa kojim beleži sjajne rezultate i pitanje je koliko je spreman da odustane od tog posla i vrati se u srpski fudbal. Mada je baš on nedavno bio u ekspediciji reprezentacije na meču u Beču.

BONUS VIDEO: Gudelj baca dres klincu, odrasli čovek mu ga oteo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.