SRBIJA TAKVOG IGRAČA NEMA: Ni on sam nije svestan koliki je talenat, a kad shvati - igraće u Realu! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Terzić hvali igrača zvezde

SRBIJA TAKVOG IGRAČA NEMA: Ni on sam nije svestan koliki je talenat, a kad shvati - igraće u Realu! (VIDEO)

Generalni direktor Zvezde tvrdi da se takav igrač u našoj zemlji dugo nije pojavio

Objavljeno:

Da se još kada je imao nekih 15-16 godina znalo o njegovom neslućenom igračkom potencijalu znalo se, ali on tek sada isplivava na videlo kod Nemanje Radonjića.

Posle preranog odlaska u Romu i dečjih bolesti, izgleda da se najtalentovaniji igrač svoje generacije dolaskom u Crvenu zvezdu vraća na pravi fudbalski put na kome može stići do neslućenih visina.

foto: AP

To uostalom pokazuju i sjajne igre u crveno-belom dresu ove sezone, a sam direktor kluba, Zvezdan Terzić veruje da je mladi reprezentativac Srbije najveći potencijal srpskog fudbala u ovom trenutku i predviđa mu prelazak u Real Madrid.

- Radonjić je najtaletnovaniji srpski fudbaler, kakav se dugo nije pojavio na ovim prostorima. Čini mi se da još ni sam nije svestan svog potencijala, a kada to shvati, Real Madrid će biti njegov sledeći klub. Njegova posvećenost i želja da uspe već trasira takav put - rekao je Terzić u svom opširnom intervjuu za "Blic".

foto: Nebojša Mandić

Već je uveliko počelo da se piše i spekuliše da bi on trebalo da bude jedan od mlađih igrača koje Slavoljub Muslin mora da vodi na Svetsko prvenstvo u Rusiju, a isto to misli i generalni direktor Zvezde.

- Reprezentacja Srbije nema takvog igrača i on mora igrati na Mundijalu - rekao je Terzić.

foto: Dado Đilas

Mnoge je ova priča podsetila na onu Perice Ognjenovića koji je sa 21 godinom igrao na Mundijalu u Francuskoj 1998. godine i potom potpisao za slavni "kraljevski klub", ali njegova karijera se posle toga nije razvijala kako je očekivano.

Nadamo se da će Radonjić biti na drugom uspešnijem putu, a novu šansu za dokazivanje na najvećoj sceni imaće već u četvrtak protiv Arsenala u Ligi Evrope.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Vaso Psihopat Bakočević

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.