Vozom na trening, pa Suareza u dzep! Čudesna priča momka za koga ste jedva čuli, a koji kroti najbolje svetske napadače! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP Photo/Francisco Seco

spavaš li mirno kristjano ronaldo?!

Vozom na trening, pa Suareza u dzep! Čudesna priča momka za koga ste jedva čuli, a koji kroti najbolje svetske napadače! (FOTO) (VIDEO)

Videćemo da li će posle Suareza, Adurisa, Maksi Gomesa i Bakambua uspeti da sačuva i napadače Real Madrida

Objavljeno:

Osmo kolo Primere donosi nam jednu jako zanimljivu utakmicu.

KLJUČA U BARSELONI: Mesi otkrio izdajnika u svlačionici! On je krtica koja sve prenosi Ronaldu! (FOTO)

Hetafe će ugostiti Real iz Madrida, a Kristijano Ronaldo i ekipa će pokušati da dođu do gola domaćina preko talentovanog defanzivca iz Togoa Đene Dakonama.

PA KAKO SE SE PLASIRAJU NA MUNDIJAL TAKVI?! U timu im igraju usamljenik, odviknuti alkos, zavisnik od seksa i čovek koji ne izlazi iz flaše... (FOTO) (VIDEO)

Dakonam se od ostalih igrača izdvaja iz nekoliko razloga. Prvi je njegova visina jer je visok samo 178 centimatara, ali i pored toga uspeo je da zaustavi igrače kao što su Luis Suarez, Aduris, Maksi Gomes, Bakambu... Drugi razlog je njegova skromnost. Naime, ovaj 25-godišnjak živi u malom stanu u predgrađu Madrida, a na treninge Hetafea ide vozom.

- Fudbal ne igram da bih bio poznat i slavan, već da bih pomogao porodici. Želim da se koncentrišem samo na fudbal, jer znam da je karijera kratka. U mojoj zemlji nema mnogo mogućnosti da se živi od rada, sve što zaradim u karijeri moram da čuvam za dane kada ne budem igrao fudbal - rekao je Dakonam.

U Hetafe je stigao iz Sent Trudena, a za nacionalni tim svoje zemlje zabeležio je 35 nastupa.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Vaso Psihopat Bakočević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.