JUŽNOAMERIKANCI NE PRAŠTAJU: Oterani iz reprezentacije jer su puštali Argentinu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: REUTERS/Edgard Garrido

neverovatno!

JUŽNOAMERIKANCI NE PRAŠTAJU: Oterani iz reprezentacije jer su puštali Argentinu! (FOTO) (VIDEO)

Velika prašina digla se u reprezentaciji Ekvadora posle susreta protiv Argentine

Objavljeno: 16:05h

Fudbalska reprezentacija Argentine savladala je Ekvador u gostima rezultatom 3:1 i tako se plasirala na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

KLJUČA U BARSELONI: Mesi otkrio izdajnika u svlačionici! On je krtica koja sve prenosi Ronaldu! (FOTO)

Ekvador je poveo već na samom startu utakmice, ali je Lionel Mesi sa tri gola uspeo da skine veliki teret sa leđa nacionalnog tima Argentine.

Ipak, velika prašina digla se u Ekvadoru posle ovog susreta. Posle utakmice selektor Ekvadora Horhe Seliso napisao je fudbalskom savezu prijavu protiv petorice igrača. Ona je prihvaćena, pa su Ener Valensija, Džeferson Orehula, Robert Arboleda, Žoao Plata i Gabrijel Kortez suspendovani iz reprezentacije.

- Bord saveza je jednoglasno odlučio da suspenduje do daljeg petoricu igrača sa svih mečeva reprezentacije. Razlog je nedisciplina u taboru za vreme priprema za meč sa Argentinom - saopštio je predsednik saveza Karlos Viljasis.

SEĆAMO SE ŠTA SU SRBI RADILI NA KOSOVU: Partizanu stigle pretnje iz Skenderbega!

Ekvadorski mediji saznaju da problem nije bio u nedisciplini, već u nezalaganju četvorice igrača, dok je peti, Valensija navodno izmislio povredu kako ne bi igrao protiv Argentine.

foto: REUTERS/Henry Romero

Dosta bure izazvalo je poslednje kolo južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a ovo je samo još jedno u nizu čudnih dešavanja. Ova utakmica nije imala nikakav rezultatski značaj za Ekvador i to dodatno podgreva sumnje o pravom razlogu suspenzije ovih pet igrača.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Vaso Psihopat Bakočević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.