Delije će otkinuti kad budu videle kako će uskoro izgledati plato kod Severa Marakane! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

Sređivanje Marakane

Delije će otkinuti kad budu videle kako će uskoro izgledati plato kod Severa Marakane! (FOTO)

Nastavlja se sa renoviranjem i sređivanjem najvećeg srpskog stadiona

Objavljeno:

Navijači Crvene zvezde će biti oduševljeni kada budu videli kako će jednog dana izgledati prilaz njihovom voljenom stadionu, a posebno severnoj tribini.

Mnogo bolja finansijska situacija i rezultatski uspesi omogućili su upravi crveno-belih da poradi i na infrastrukturi svoje kuće - Marakane, a renoviranja koja se izvode nisu samo šminke radi.

Nakon brojnih akcija koje su tokom prethodnog perioda pokretali navijači i u njima učestvovali na sređivanju stadiona Rajko Mitić, prešlo se i na one konkretnije promene i sređivanja.

foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

Već neko vreme traju radovi na nekadašnjem gradilištu kod severne tribine stadiona, koje je bilo zapušteno i zaraslo u korov, ali je u međuvremenu očišćeno i tu bi trebalo da nikne zatvorena hala.

Takođe, sa te strane će biti napravljeni i novi prilazi i plato, a upravo je predstavljen idejni projekat kako bi to trebalo da izgleda i malo je reći da će Delije biti izuzetno zadovoljne.

foto: crvenazvezdafk.com

- Kao što smo ranije najavili u okviru „radne akcije“ koju su pokrenuli zvezdaši, planirana je i izgradnja stepeništa i uređenje platoa iza severne tribine. U radnu akciju uključili su se i prijatelji zvezdaši iz saobraćajnog instituta CIP, i izradili projekat. U četvrtak, 12. oktobra, u prostorijama kluba je održana prezentacija projekta kojoj su prisustvovali članovi rukovodstva kluba i zvezdaši pokretači radne akcije. Takođe urađen je i projekat potpornih stubova iza severne tribine stadiona. Očekujemo da se svi zvezdaši uključe u dalju razradu i realizaciju projekta, kako bismo što pre uredili i ovaj deo naše „kuće“. Zvezdašima iz instituta CIP velika zahvalnost na angažovanju koje su pokazali - navodi se na sajtu kluba.

foto: crvenazvezdafk.com

Radovi na sređivanju stadiona "Rajko Mitić“ traju sada već mesecima. Centralni teren je obnovljen, a u toku je postavljanje novih stolica unutar stadiona. Iza južne tribine rade se novi tereni, obnavljaju stari, a postavljeni su i novi reflektori koji će omogućiti dečacima iz Omladinske škole Crvene zvezde da treniraju i u popodnevnim odnosno večernjim terminima. Iza severne tribine stadiona takođe se obnavljaju tereni, a u toku su i radovi na izgradnji hale koja će biti zatvorena.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Vaso Psihopat Bakočević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.