STVAR JE SKORO PA ZVANIČNA! Robert Prosinečki se vraća na Balkan! (VIDEO)
Foto: Fonetap

Neka je sa srećom!

STVAR JE SKORO PA ZVANIČNA! Robert Prosinečki se vraća na Balkan! (VIDEO)

Vest koja je kao bomba odjeknula po svim eks-ju medijima

Objavljeno: 16:51h

Bivši trener Crvene zvezde i hrvatski reprezentativac Robert Prosinečki sasvim je blizu preuzimanja slovenačke fudbalske reprezentacije, piše slovenački portal Ekipa24.

Žuti je od 2014. selektor Azerbajdžana s kojim je ostvario neke odlične rezultate. Klupu Slovenaca reprezentacije u nedelju je, nakon poraza u Engleskoj, remija sa Škotskom i neuspeha u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo napustio Srećko Katanec posle pet godina.

Evo koliko su para Orlovi doneli Srbiji plasmanom na Mundijal, a poznato je i koliko još mogu da zarade!

Iako je napravio određen rezultatski iskorak s reprezentacijom, azerbajdžanski savez nije bio zainteresovan da mu produži ugovor po isteku, pa ova priča o preuzimanju Slovenije itekako dobija na smislu. Osim toga, konačno bi bio blizu kuće, ali ne i toliko u žiži hrvatske javnosti, što mu verovatno odgovara.

Kako pišu Slovenci, njihov savez trebalo bi da dogovori detalje s Prosinečkim do kraja godine. Osim Prosinečkog, u igri su i trener Rijeke Matajž Kek i Darko Milanič, koji vodi Maribor.

Ma, kakvi stranci! Oni su zbog Zvezde postali Srbi, zato nas ni ne čudi što su ovako slavili naš plasman na Mundijal! (FOTO)

Robert Prosinečki je, da podsetimo, od 2010. do 2012. godine bio i trener Crvene zvezde, sa kojom je bio vicešampion Srbije.

BONUS VIDEO: Gol Aleksandra Prijovića iz očiju novinara Espresa

(Espreso.co.rs/Ekipa 24)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.