Kokeza bio na bensedinima: 15 minuta kao sat vremena! Nikad kraja!
Foto: Fonet

veliki uspeh

Kokeza bio na bensedinima: 15 minuta kao sat vremena! Nikad kraja!

Predsednik FSS ne krije da su mu "Orlovi" kidali živce tokom meča

Objavljeno: 09:27h

Ostvarili su san i ispunili svoju i želju nacije fudbaleri Srbije plasmanom na Mundijal, kroz tešku pobedu na domaćem terenu nad Gruzijom.

Razumljivo i očekivano, od sreće je blistao posle meča predsednik FSS, Slaviša Kokeza, koji nije krio pred novinarima da su mu "Orlovi" kidali živce na ovom meču, kao uostalom i svima nama.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Posle osam godina smo na Svetskom prvenstvo i ovo je stvarno veliki uspeh. Kada se ovome doda činjenica da su Crvena zvezda i Partizan u grupnoj fazi Ligi Evropa, ovo je godina srpskog fudbala - rekao je Kokeza i onda pomenuo bensedine.

- Ne znam šta da komentarišem, s obzirom na to da sam popio četiri bensedina. Poslednjih 15 minuta kao da se igralo sat vremena, nikad kraja. Pet sekundi kao minut... Kada vodite, nema kraja - rekao je Kokeza uz specijalnu zahvalnost selektoru Muslinu i članovima njegovog stručnog štaba.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

O značaju samog plasmana je izlišno i govoriti, a Kokeza je odmah naveo da FSS ima velike infrastrukturne planove i poručio da očekuje i pomoć od države posle ovakvog fudbalskog buma u našoj zemlji.

- Ovo je važno za naš fudbal, zemlju, ovo je dodatna energija za vladu Srbije i predsednika, za nacionalni stadion, da država odvoji malo više sredstava, malo više novca. Apelujem na državu da stane iza našeg projekta i fudbala. Samo tako možemo dobiti velike igrače - rekao je Kokeza.

BONUS VIDEO: Koreografija pred utakmicu Srbija-Gruzija

(Espreso.co.rs / Izvor: B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.