Crveni alarm u Argentini! Plasman u Rusiju je pod znakom pitanja, ali neuspeh u Ekvadoru mogao bi da donese i nešto mnogo, mnogo gore! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/David Fernandez

panika!

Crveni alarm u Argentini! Plasman u Rusiju je pod znakom pitanja, ali neuspeh u Ekvadoru mogao bi da donese i nešto mnogo, mnogo gore! (FOTO) (VIDEO)

Pod velikim pritiskom je selekcija Argentine

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Argentine igraće jednu od najvažnijih utakmica u istoriji.

Ljudi, Srbija je već na Svetskom prvenstvu, samo vi to ne znate! Evo i zašto! (FOTO) (VIDEO)

Ukoliko ne pobede Ekvador, ekipa koja u svojim redovima ima igrače kao što su Mesi, Dibala, Iguain i ostali, mogla bi da ostane bez plasmana u Rusiju.

Kako prenosi ESPN, jedan od najboljih fudbalera u istoriji fudbala, Lionel Mesi najavio je da će se i definitivno povući iz reprezentativnog fudbala, a isto bi moglo da se očekuje i od Havijera Maskerana.

Legendarni Piter Krauč: Ušao u Ginisa, proslavlja uz Ginis! (FOTO) (VIDEO)

Kako se navodi, Mesi je umoran od igranja za reprezentaciju i ukoliko se ne bi otišlo na Svetsko prvenstvo to bi bio idealan trenutak za povlačenje.

foto: Reuters

Argentinci mogu i da izgube, ako Kolumbija pobedi Peru sva dva ili više golova razlike, a Paragvaj ne pobedi Venecuelu, ali bi najsigurnije Mesiju i ekipi bili da savladaju Ekvador i tada bi u najgorem slučaju sigurno bili u baražu.

BONUS VIDEO: Aleksandar Prijović za Espreso o meču sa Austrijom, ali i muzičkom ukusu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.