Mislili ste da Gruzija nema motiv u Beogradu? Posle ovoga ćete promeniti mišljenje! (FOTO)
Foto: EPA/Lisi Niesner

ne upisujmo tri boda pre vremena

Mislili ste da Gruzija nema motiv u Beogradu? Posle ovoga ćete promeniti mišljenje! (FOTO)

On nije želeo da otkrije kakvu će taktiku Gruzija imati

Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Gruzije Vladimir Vajs rekao je da je svestan da je predstojeća utakmica rezultatski važnija za Srbiju, ali da će njegov tim pokušati da pobedi.

MAESTRALNO! Vladimir Štimac je dabl-dabl mašinerija! (FOTO)

- Znamo da je ovo veoma važna utakmica za Srbiju i generaciju njenih igrača, koja je veoma iskusna i ima možda i poslednju šansu da igra Svetsko prvenstvo. Došli smo u Beograd da pokažemo dobar fudbal i ostvarimo dobar rezultat pred verovatno 50 hiljada navijača - rekao je Vajs u Beogradu.

Gruzija je bez šansi za plasman na Mundijal, dok će Srbija u poslednjem kolu grupe D kvalifikacija, u ponedeljak (20.45) na stadionu "Rajko Mitić" tražiti pobedu i direktan plasman u Rusiji.

- Prioritet nam je da damo sve od sebe. Nije lako igrati protiv Srbije, protiv Tadića, Mitrovića, Matića... Imaju iskusnog trenera, koji mi je prijatelj, dobre igrače, i neće biti lako - kazao je Vajs koga naši najveći klubove ne pamte po dobrom.

On nije želeo da otkrije kakvu će taktiku Gruzija imati.

foto: EPA/Andrej Cukić

- Srbija je igrala dominantan fudbal u ovim kvalifikacijama, ekipa koja ima posed i protiv koje nije lako igrati. Moraću da promenim taktiku i videćemo kako će to da izgleda.

Gruzijski fudbaler Đorđi Merebašvili, koji je nekad igrao u Vojvodini, rekao je da je srećan što se posle šest godina vratio u Srbiju.

- Igrao sam sa Dušanom Tadićem u Vojvodini i veoma ga dobro poznajem. Prijatelji smo, ali će se svako boriti za svoju ekipu. Srećan sam što sam u Srbiji posle šest godina i što ću ga ponovo videti - rekao je Merebašvili.

On je naveo da je Gruzija motivisana jer još nema pobedu u kvalifikacijama.

- Žao nam je što nemamo šanse da se plasiramo na Svetsko prvenstvo, ali će ovov biti veoma bitna utakmica za nas jer svi čekaju prvu pobedu. Biće teško, ali smo spremni i nadam se da ćemo pružiti najbolju igru - dodao je Merebašvili.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti posle prve utakmice za Crvenu zvezdu

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.