Zašto se Arnautović nije radovao golovima? Objašnjenje selektora Austrije je fantastično! (VIDEO)
Foto: Reuters

NE ZAMERA MU

Zašto se Arnautović nije radovao golovima? Objašnjenje selektora Austrije je fantastično! (VIDEO)

- Počeli smo dobro utakmicu, ali nismo iskoristili dve prilike. Srbi su poveli iz prvog udarca na gol. Prvo poluvreme je bilo dobro, stvorili smo mnogo prilika - istakao je Koler

Objavljeno:

Selektor reprezentacije Austrije Marsel Koler nije bio previše radostan posle pobede nad Srbijom, a ocenio je da je njegova ekipa večeras pokazala da ume da igra i da pobeđuje.

SVE TI JE OPROŠTENO! Iako nas je uništio, Marko Arnautović je upravo postao omiljeni srpski gastarbajter! (VIDEO)

- Počeli smo dobro utakmicu, ali nismo iskoristili dve prilike. Srbi su poveli iz prvog udarca na gol. Prvo poluvreme je bilo dobro, stvorili smo mnogo prilika. Srbija je ponovo pokazala da je jaka i da su opasni kada im se da prostor. Morali smo da zatvaramo prostor, da trčimo, i pokazali smo da to znamo. U drugom poluvremenu smo to radili. Njihov izjednačujući gol je malo i posledica umora, a na kraju smo imali i malo sreće. Odigrali smo dobru utakmicu - rekao je Koler.

Austrijanac srpskog porekla Marko Arnautović nije se radovao posle postignutog gola, a Koler je objasnio kako on gleda na tu situaciju.

Marko Arnautović je unakazio Srbiju, ali zbog ovoga ćemo mu malo manje zameriti! (VIDEO)

- Ja s tim nemam problema. To se često dešava u klubovima kada jedan igrač pređe iz jednog u drugi. Marko je jednostavno pokazao poštovanje prema otadžbini njegovog oca. Majka mu je Austrijanka, tako da ja nemam problem s tim - rekao je Koler.

BONUS VIDEO: Grupa JNA i Grobari pevaju košarkašicama

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.