I iz Partizana su imali šta da kažu na Zvezdin zahtev za izuzeće Mažića! Na Marakani se nikome ovo neće svideti!
Foto: Dado Đilas

prokomentarisali novonastalu situaciju

I iz Partizana su imali šta da kažu na Zvezdin zahtev za izuzeće Mažića! Na Marakani se nikome ovo neće svideti!

Potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić je odgovorio na javno saopštenje večitog rivala

Objavljeno:

Crvena zvezda je u ponedeljak, dan posle poraza od Napretka u Kruševcu, javnim saopštenjem napala Milorada Mažića i zatražila njegovo izuzeće sa svih budućih mečeva crveno-belih.

Nije to prvi put da klub sa Marakane javnim istupom izražava nezadovoljstvo zbog načina na koji im pravdu deli najbolji srpski sudija, jer je isto tako bilo i nakon finala Kupa Srbije prošle godine protiv Partizana.

I sada su čelnici crveno-belih pomenuli tu situaciju za koju smatraju da ih je Mažić oštetio za jedanaesterac na tom meču.

foto: Nebojša Mandić

Očekivano, odgovor je povodom toga stigao i sa druge strane Topčiderskog brda, od strane najvećeg rivala Partizana. Odatle se oglasio potpredsednik kluba Vladimir Vuletić koji je prokomentarisao novi napad Zvezde na Mažića i traženje njegovog izuzeća.

foto: Dado Đilas

- Nemamo svi baš pamćenje zlatne ribice. Podsetio bih vas na nedoslednost Crvene zvezde, koja je prošle godine tražila da upravo Milorad Mažić sudi derbi umesto delegiranog Maja Vujovića. Pitam se da li je na delu neka podvojena ličnost ili neki odraz šizofrene kulture pa je on u jednoj sezoni najbolji sudija, a u drugoj najveći neprijatelj Crvene zvezde. Ne razumem kako je Mažić prošao takav put, da li je to zato što stalno isto sudi - rekao je Vuletić za "Kurir" uz napomenu da Partizan takve istupe u javnosti neće imati.

- Partizan neće biti u situaciji da izdaje slična saopštenja niti će vršiti pritisak na sudijsku organizaciju - zaključio je on.

BONUS VIDEO: THC Familija zagreva publiku ispred balkona Skupštine grada Beograda na dočeku odbojkašica

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.