Milojević smatra da Zvezda nije imala sreće u Kruševcu! (FOTO)
Foto: REUTERS/Marko Djurica

izneo mišljenje

Milojević smatra da Zvezda nije imala sreće u Kruševcu! (FOTO)

- Došli smo da igramo i znali smo da će biti teško

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević ocenio je posle poraza od Napretka da je njegovoj ekipi nedostajalo sreće.

- Takav je fudbal, nekada imate sreće, nekada nemate. Imali smo svoje konkretne prilike koje nismo iskoristili. Idemo dalje, čestitao bih igračima i jednog i drugog tima, posebno mojim igračima jer su veoma umorni i prazni, i dobro će nam doći ova pauza - rekao je Milojević posle utakmice.

ESPRESO ANALIZA: Gde je to bilo svih ovih decenija? Vratio se Zvezdin pobednički duh iz zlatnih vremena, a iza njega stoji ON! (VIDEO)

Crvena zvezda je izgubila od Napretka sa 1:0, a pobedonosni gol za Kruševljane postigao je Nikola Mitrović u 96. minutu.

foto: Dado Đilas

- Došli smo da igramo i znali smo da će biti teško. U prvom delu nisu mogli da razvijemo svoju igru, Napredak je odlično parirao u svim segmentima. Pokušavali smo na sve moguće načine da dođemo do tog jednog gola. Imali smo šanse, Napredak se povukao nazad i vrebao iz kontranapada. Na kraju smo primili gol u produžetku - zaključio je Milojević.

Zvezda je nakon poraza zadržala lidersko mesto u Superligi sa 28 bodova, dok je Napredak osmi sa 17.

BONUS VIDEO: Dino Rađa za Espreso

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.