Užas srpskog fudbala: Treneru psovali mrtvo dete, dok mu sin sedi pored! (FOTO) (VIDEO)

TO NISU NAVIJAČI...

Užas srpskog fudbala: Treneru psovali mrtvo dete, dok mu sin sedi pored! (FOTO) (VIDEO)

Trener Metalca prošao je kroz jako neprijatne situacije na meču sa Voždovcem kada su mu navijači vređali "mrtvu dete" koje je u tim trenucima bilo pored njih na tribini
Objavljeno:

Poraz Metalca od Voždovca u Superligi Srbije na gostovanju u Beogradu za trenera ekipe iz Gornjeg Milanovca Nenadu Vaniću nije toliko teško pao kao jedna druga stvar. Za istoriju: Pukla petarda na Marakani, rekord je oboren! (FOTO) (VIDEO) Navijači na tribini su mu u toku susreta skandirali pogrdne stvari na račun dece, prenosi "Blic".

- Moram da skrenem pažnju na ono što se dogodilo i da pozovem odgovorne institucije da reaguju. Ovo divljaštvo sa tribina nikada nisam doživeo. U kakvom god da su stanju ti navijači, drogirani ili ne, nemaju pravo da mi vređaju decu - rekao je Vanić i nastavio o strašnim stvarima koje su se događale tokom 90 minuta. - Pominjali su "mrtvu decu", a moje dete od 12 godina je u tom trenutku sedelo pored njih. Na šta to liči? Šta bi bilo da je i ono reagovalo na takve provokacije? Nemam probleme ni sa kim, porodičan sam čovek, ali da mi psuju dete, to neću dozvoliti. Ako treba, zaštitiću ga svojim životom! - poručio je trener Metalca. Šta je još rekao posle duela sa Voždovcem, možete pogledati u narednom snimku.

Blicsport.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.