Jel Drulović ozbiljan? Smatra da poraz od Augsburga nije debakl!

zanimljiva izjava

Jel Drulović ozbiljan? Smatra da poraz od Augsburga nije debakl!

Trener Partizana pred utakmicu sa Radom pričao je i o prethodnoj utakmici sa Augsburgom
Objavljeno: 13:54h

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da poraz od Augsburga 3:1 i eliminacija iz Evrope nisu debakl, iako su svi u klubu verovali da će ekipa izboriti plasman u drugu fazu. - Bilo bi sjajno da smo prošli, ali na kraju možemo da budemo ponosni na sve što smo uradili. Nesrećno smo ispali od ekipe koja ima 10 puta veći budžet - izjavio je Drulović novinarima u SC Teleoptik.

Fonet
On je dodao da nije opterećen pričama da je posle ostavke UO praktično već snenjen. - Proleće u Evropi nije bilo uslov. Fokusiran sam na ove dve utakmice do pauze, a posle ćemo pričati o svemu - rekao je Drulović. Kada je u pitanju sutrašnji duel sa Radom na Banjici Drulović je rekao:
Fonet
- Značajan meč za nas, protiv ekipe u kojoj sam proveo dve i po godine. Položaj na tabeli ne odgovara njihovom kvalitetu. Abubakar i Babović verovatno neće igrati zbog povreda, pod znakom pitanja je i Jevtović - zaključio je Drulović. Utakmica 21. kola Superlige između Rada i Partizana igra se u nedelju od 13 sati. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.