Zvezda i Partizan su se otimali oko njega, ali i ovog srpskog reprezentativca želi niko drugi nego Benfika! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

NIŠTA NOVO

Zvezda i Partizan su se otimali oko njega, ali i ovog srpskog reprezentativca želi niko drugi nego Benfika! (FOTO) (VIDEO)

Benfika je postala srpska kolonija tokom prethodnih godina...

Objavljeno:

Benfika je poslednjih godina postala srpsko utočište. Sećamo se kada je pre nekoliko godina u timu iz Lisabona bilo čak osam fudbalera iz Srbije u isto vreme.

foto: Reuters

Sada je taj broj nešto manji, ali Benfika ne odustaje i želi da dovede Nikolu Maraša tek pristiglog iz beogradskog Rada u ekipu Šavesa.

MILJENIK DELIJA PRIZNAO: Partizan je pokušao da me dovede, ali sam ih odjavio odmah! (VIDEO)

Golmane, gde je lopta?!! Jovetić postigao prvenac za Monako, CELA EVROPA PRIČA O NJEMU! (VIDEO)

Andrija Živković, Ljubomir Fejsa, Mile Svilar koji doduše ima belgijski pasoš, kao i Ivan Šaponjić i Luka Jović koji su na pozajmicama... sve su to sadašnji igrači Benfike.

foto: News1/Marina Lopičić

Naime, Nikola Maraš koji je prošao Partizanovu školu je pominjan prošle godine kao pojačanje crno-belih, aktuelan je bio povratak u Humsku, ali nije došlo do dogovora. Otišao je put Portugala, i veoma brzo svojim igrama dospeo na radar lisabonskog velikana. Maraš ima 21 godinu, odigrao je dva meča za Srbiju, onaj u Kataru kada su igrali igrači iz domaćih klubova, kao i sličan meč protiv Amerikanaca.

foto: AP/Jake Roth

Standardan je u portugalskom prvoligašu kome baš i ne ide, imaju znatno slabiju ekipu nego prošle sezone, ali su konačno počeli da pobeđuju prošlog vikenda.

Videćemo hoće li Benfika već u januaru dovesti Maraša, ili će čekati naredno leto da se pojača ovim štoperom koji je igrao i za mladu reprezentaciju Srbije i u pet mečeva dao dva gola

Oglasio se povređeni Zoran Tošić! Veoma je razočaran, a brine ga i nešto što nema veze sa Partizanom! (FOTO)

BONUS VIDEO: Predstavljanje tima KK Crvena zvezda - Milko Bjelica za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.