Oglasio se Vladimir Stojković! Imao je šta da kaže o Crvenoj zvezdi! (FOTO)
Foto: News1/Dado Đilas

rekao svoje

Oglasio se Vladimir Stojković! Imao je šta da kaže o Crvenoj zvezdi! (FOTO)

Ima je šta da kaže

Objavljeno:

Partizan je kiksnuo na svom terenu protiv Napretka i da nije bili diskutabilnog pogotka Evertona pred sam kraj meča, crno-beli bi bili u sosu.

Vladimir Stojković je imao jedan šut sa 20 metara, učestvovao je u akciji kod pomenutog gola, a sada je pričao i o šampionskoj trci, kao i o svom bivšem klubu Crvenoj zvezdi.

Srce nam iskočilo, morali smo nazad da ga vraćamo! Vrela ćerka legende Partizana nas je pomela kao uragan! (FOTO)

- Šta da radimo? Ima još dosta utakmica, a posle se i dele bodovi. Ima još da se igra. Sve ovo može da se nadoknadi. Desiće se i njima neki neuspeh - priča reprezentativc i nastavlja:

MOĆNO! Nikola Grbić jednom rečju opisao zašto je Srbija sila u sportu! (FOTO)

foto: EPA/PETER SCHNEIDER

- Jeste, a mi smo imali i igrača više skoro 70 minuta. Šta da kažem? Trebalo je da pobedimo. Nismo... Desi se... Možda nas je i malo umor stigao, zbog dosta utakmica, međutim, nadam se da ćemo se u nedelju vratiti na pobednički kolosek - rekao je golman reprezentacije Srbije i nastavio: - Nismo ovo hteli, ali na kraju smo uzeli bod. Desi se takva utakmica, u kojoj sve krene kako ne bi trebalo. Nismo dali gol na vreme, iako smo stvorili šanse, pa se na kraju desilo da smo ostali bez priželjkivana tri boda. Napredak je bio borben, naravno, nema šta da se kaže - zaključio je Stojke.

BONUS VIDEO: Duško Savanović o čuvenoj krađi protiv Turaka 2010. godine na Mundobasketu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.