Pretučeni trener Dinamo Zagreba izašao iz bolnice: Ako neko želi, neka slobodno puca u mene!
Foto: Printscreen Youtube

Nakon skandala u sredu

Pretučeni trener Dinamo Zagreba izašao iz bolnice: Ako neko želi, neka slobodno puca u mene!

A, ako neko želi, neka slobodno puca u mene...

Objavljeno: 16:30h

Trener fudbalskog kluba Dinamo iz Zagreba Mario Cvitanović rekao je danas da je njegov privatni život "čist kao suza" i da samo želi da se bavi svojim poslom.

Everton je gol kojim je spasio Partizan posvetio svojoj još nerođenoj bebi! (VIDEO)

- Moj privatni život je apsolutno čist kao suza, tu nema ni jedne tamne tačke, odnos s igračima je odličan - rekao je Cvitanović na konferenciji za novinare koja je bila posvećena sinoćnjem fizičkom napadu na njega.

On je naglasio da želi da Dinamo igra dobro, da bude prvak i nekoliko puta ponovio da živi za fudbal, da samo želi da bude trener i da se bavi svojim poslom.

LEONARDA VIŠE NIKO NIJE MOGAO DA GLEDA! Vazura o problemima sa Brazilcem, dugu Partizana i platama igrača!

- To mi niko ne može oduzeti... A, ako neko želi, neka slobodno puca u mene. Više neću reći ni reči o ovom slučaju - rekao je Cvitanović.

Član Dinamove uprave zadužen za bezbednost Krešimir Antolić rekao je da je zagrebačka policijska uprava najbolja u zemlji i da ukoliko želi ovaj slučaj može vrlo brzo da reši.

foto: Printscreen/Youtube/GNK Dinamo Official TV

- Činjenica je da su dva idiota zamaskirana podmuklo i kukavički iz zasede napali Marija Cvitanovića i o tome više ne želim ništa reći, a policija taj slučaj može lako da reši - rekao je Antolić, koji je radio u zagrebačkoj policiji.

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović izjavio je ranije danas da policija intenzivno radi na rešavanju slučaja fizičkog napada na trenera fudbalskog kluba Dinamo.

Cvitanovića su sinoć u Zagrebu, na ulazu u stan, palicama napala dvojica maskiranih napadača i tom prilikom ga povredila.

SPISAK REPREZENTACIJE ZA KRAJ KVALIFIKACIJA: Muslin opet pozvao dva nova igrača! (FOTO)

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.