LEONARDA VIŠE NIKO NIJE MOGAO DA GLEDA! Vazura o problemima sa Brazilcem, dugu Partizana i platama igrača!
Foto: Dado Đilas

Postao je bezobrazan

LEONARDA VIŠE NIKO NIJE MOGAO DA GLEDA! Vazura o problemima sa Brazilcem, dugu Partizana i platama igrača!

Generalni direktor Partizana sam ističe da je finansijska situacija sada daleko bolja

Objavljeno:

Daleko, daleko bolja je finansijska situacija sada u Partizanu nego što je bila pre nešto manje od godinu dana.

Crno-beli su tokom leta samo od prodaje igrača uspeli da prihoduju oko 14 miliona evra i tako značajno smanje dug koji su nasledili od prethodne uprave, a za koji se spekulisalo da iznosi oko 15 miliona evra, mada tačan podatak nikada nije objavljen u javnosti.

Generalni direktor kluba, Miloš Vazura, ističe da je taj dug skoro pa prepolovljen.

foto: Dado Đilas

- Uprava pre nas je radila nedomaćinski, pa je zato i dug bio daleko veći nego danas, kada iznosi oko 8.000.000 evra. Mi smo, primera radi, uz pomoć naših kontakata uspeli da prodamo Nikolu Milenkovića za 5.000.000 evra, a pitanje je da li je u tom trenutku vredeo toliko. Jednostavno, u situaciji smo da postavljamo uislove i birao s kim želimo da radimo - rekao je Vazura za "Alo".

Osim Milenkovića, šampion Srbije je tokom leta prodao Uroša Đurđevića za 2.500.000, Nemanju Mihajlovića za 1.700.000, Dušana Vlahovića za 1.500.000, a uspeli su da prodaju i Leonarda, koji je pravio probleme i to po ceni skoro pa duplo većoj od one koja je bila napisana u njegovoj klauzuli.

foto: Saša Pavlić Koky

- Namučio sam se, ali sam na kraju uspeo... On je počeo da biva bezobrazan, da hvata na emocije i niko u klubu nije mogao više da ga gleda i sluša, ali smo se rastali prijateljski i tako treba da bude. On je nakon naših pregovora u Aziji dobio onoliko para koliko je tražio, otišao je zadovoljan, a mi smo mu zahvalni za sve što je uradio za Partizan - ispričao je Vazura od problematičnom Brazilcu koji je prodat za 4.000.000 evra.

Ipak, ovog leta su se malo i istrošili na pojačanja i na njihove plate. Stigla su zvučna imena poput Sume, Zorana Tošića, Vladimira Stojkovića...

- Na plate igrača ove sezone odvajamo više nego minule. Do sada nam je bilo potrebno oko 6.000.000 evra, a ove ćemo verovatno potrošiti svih 8.000.000 - rekao je Vazura.

BONUS VIDEO: Sale Đorđević na dočeku košarkaša posle Eurobasketa 2017

(Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.