Moćni Napoli iskalio bes na novajliji! Sigruni i ostali favoriti! Mihajlovićev Torino samo do boda, uz odličnu igru Ljajića! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/CESARE ABBATE

serija a, četvrto kolo!

Moćni Napoli iskalio bes na novajliji! Sigruni i ostali favoriti! Mihajlovićev Torino samo do boda, uz odličnu igru Ljajića! (FOTO) (VIDEO)

Nije bilo iznenađenja u popodnevnim utakmicama Serije A

Objavljeno:

Fudbaleri Napolija pobedili su danas na svom terenu Benevento sa 6:0, u utakmici četvrtog kola italijanskog prvenstva i preuzeli prvo mesto na tabeli.

Trostruki strelac bio je Dris Mertens, koji je postigao golove u 27. minutu i u 65. i 90. minutu iz jedanaesteraca. Strelci su bili još Alan u trećem, Lorenco Insinje u 15. minutu i Hose Kaljehon u 32. minutu.

Napoli je posle četvrte uzastopne pobede prvi na tabeli sa 12 bodova, koliko imaju Juventus i Inter. Benevento je poslednji na tabeli sa sva četiri poraza i samo jednim postignutim golom.

Fudbaleri Milana pobedili su kao domaćini Udineze sa 2:1 i popeli se na četvrto mesto na tabeli. Rosoneri su poveli u 22. minutu golom Nikole Kalinića, a izjednačio je Kevin Lasanja u 28. minutu. Tri minuta kasnije Kalinić je postigao pobedonosni gol.

Milan je sa tri pobede četvrti na tabeli sa devet bodova, dok je Udineze, koji je pretrpeo treći poraz, 15. na tabeli sa tri boda.

Torino i Sampdorija odigrali su nerešeno 2:2. Povela je Sampdorija već u prvom minutu golom Duvana Zapate, a Torino je preokrenuo za dva minuta. Izjednačio je Danijele Baseli u 13. minutu, a vođstvo domaćima doneo je Andrea Beloti na asistenciju srpskog reprezentativca Adema Ljajića. Bod Sampdoriji obezbedio je Fabio Kvaljarela u 34. minutu.

Ekipa Siniše Mihajlovića je i dalje neporažena i zauzima peto mesto na tabeli sa osam bodova, dok je Sampdorija sedma sa bodom manje, ali i utakmicom manje.

Kaljari je kao gost pobedio Spal sa 2:0, a šampion Juventus je takođe kao gost pobedio Sasuolo sa 3:1. Večeras igraju Kjevo-Atalanta i Đenova-Lacio.

Evo i svih rezultata današnjeg programa:

foto: Printscreen/Flashscore.com

Na utakmici odigranoj od 18 časova Kjevo i Atalanta su remizirali. Rezultat je bio 1:1, ekipa iz Verone je povela golom Bastijena, a izjednačio je Gomez iz jedanesterca u 85. minutu.

Tabela trenutno izgleda ovako:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Navijači Srbije pred finale Eurobasketa 2017

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.