Zašto Vladimir Stojković nigde nije branio tako dobro kao u Zvezdi i Partizanu? Konačno smo dobili odgovor na to! (FOTO)
Foto: News1/Dado Đilas

ISKREN MOMAK

Zašto Vladimir Stojković nigde nije branio tako dobro kao u Zvezdi i Partizanu? Konačno smo dobili odgovor na to! (FOTO)

Mnogi fudbalski ljubitelji su se puno puta zapitali zbog čega nikada nije uspeo u Sportingu, Notingemu i drugim čuvenijim klubovima... Sada im je razjasnio

Objavljeno:

Vladimir Stojković je trenutno u centru pažnje crno-bele javnosti, a posle gostovanja u Bernu pričao je sa novinarima povodom svoje sjajne partije protiv Jang Bojsa.

Na pitanje novinara zašto ovako nije branio i prošle sezone u Notingem Forestu i šta ga je u prošlosti kočilo da potnecijal pokaže i u dresovima evropskih klubova, Stojković je odgovorio:

foto: AP/Peter Klaunzer

- Desi se da dođeš u neki klub sa jednom idejom gde bi trebalo da dođe predsednik i dovede sedam igrača, direktora i trenera. Onda dođeš u klub posle deset dana i čuješ da se on nije dogovorio i da neće preuzeti funkciju. Onda ostaješ na preživljavanju. Tako nešto sam ja doživeo u Notingemu posle šest meseci konstantnih partija otišao je trener, a već sutradan nijedan stranac nije bio u timu. Igrali su svi Britanci, mnogo njih iz mladog tima jer je upravo odatle došao trener - objasnio je golman Partizana i odbacio priče da u Engleskoj nije dobro branio.

Tri potpisa čekaju Partizan u ponedeljak! (FOTO)

Stojković je napravio poređenje između klubova koji imaju jasno zacrtane i visoke ciljeve i onih koji "preživljavaju" u ligama u kojima se takmiče. - U Notingem Forestu ne postoji mentalitet velikog kluba. To je, a kažem bez ikakve želje da nekog uvredim, kao Radnik. Išao sam uglavnom u klubove gde je bilo preživljavanje. U Notingemu smo recimo bili sedmi, osmi, a na kraju smo ostali u ligi zbog jednog gola. Imao sam lepe epizode u Viteseu i Hetafeu, a posebno u Makabiju iz Haife. Čim je veliki klub sve je lakše. Ja ne pripadam malom klubu i to je to - završio je Vladimir Stojković, a preneo Mondo.

Da ste Švajcarac i vidite OVU zastavu Grobara, šta biste pomislili? (FOTO)

BONUS VIDEO: Bože pravde pred duel sa Rusima

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.