Iz Čukaričkog u Seriju A! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

korak napred u karijeri!

Iz Čukaričkog u Seriju A! (FOTO) (VIDEO)

Videćemo kako će se talentovani napadač snaći u Italiji

Objavljeno:

Luka Marković potpisao je profesionalni ugovor sa Krotoneom.

ESPRESO ANALIZA: Hrabra Zvezda je izgubila 2 boda! Ko je podbacio, a ko je iznenadio? (FOTO) (VIDEO)

Igrač Čukaričkog, rođen 2000. godine obavezao se na četvorogodišnju vernost članu Serije A, ali će transfer biti ozvaničen tek u januarskom prelaznom roku. Do tada Marković će ostati u ekipi Čukaričkog.

- Sve je završeno, Luka je potpisao papire i u januaru se seli u Krotone. Imali smo pozive Torina, Atalante, Genka i Salcburga, napadač je izabrao klub za koji veruje da će mu najviše pogodovati u ovom trenutku, odnosno gde je najpre dobiti šansu u prvom timu. Za njega je Kalčo veliki izazov. Ovom prilikom zahvaljujemo se predsedniku Čukaričkom, Draganu Obradoviću i sportskom direktoru, Vladimiru Matijaševiću, na izuzetnoj saradnji. Brđanima pripada obeštećenje, tako da su sve tri strane zadovoljne - rekao je Ivica Pavlović, menadžer mladog fudbalera.

ESPRESO ANALIZA: Novi paklen tandem u napadu Partizana, ali sve bi palo u vodu da nije bilo jednog čoveka! (FOTO) (VIDEO)

Marković je pre tri godine bio na probi u Liverpulu, a želela ga je i Roma. On je iz omladinskog pogona Crvene zvezde prešao u Čukarički.

BONUS VIDEO: Dragić posle pobede nad Španijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.