Ako se povučete, onda može da bude problem! Mi smo hteli da damo drugi gol, a ne da se branimo!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

Malo je falilo

Ako se povučete, onda može da bude problem! Mi smo hteli da damo drugi gol, a ne da se branimo!

Trener crveno-belih ističe da su i on i ekipa želeli tri boda na prvom meču u Ligi Evrope

Objavljeno: 09:38h

Crvena zvezda je imala veliku šansu da osvoji tri boda na startu Lige Evrope protiv BATE Borisova pred svojim navijačima.

Poveli su crveno-beli i odmah potom stvorili nekoliko sjajnih prilika, ali ih nisu iskoristili, posle čega se beloruski šampion konsolidovao i potom izjednačio i ostvario svoj glavni cilj na Marakani.

- BATE je imao svoje šanse, mi svoje... To je iskusna ekipa, ima svoj plan, dugo je igrao Ligu šampiona, Ligu Evropa... Znali smo da će da promene sistem u drugom poluvremenu. Nismo bili ti u prvih 20 minuta, radili smo stvari za koje se nismo dogovorili, neke stvari smo radili koje mi se ne sviđaju. To ćemo da ispravimo. Posle toga smo se konsolidovali - kazao je Vladan Milojević posle meča.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

On je naveo da nije želeo da se njegova ekipa povuče posle vođstva jer je "napad najbolja odbrana". - Ako se povučete, u svakom trenutku možete da imate problem. Hteli smo da damo i drugi gol, ne da razmišljamo o branjenju. Pokušali smo i sa dva špica, što je pokazalo našu nameru da smo hteli da dobijemo. Neki put izađe kako treba, neki put ne - dodao je trener crveno-belih.

foto: Reuters

Milojević je rekao da utakmica protiv BATE-a "polako ulazi u arhivu" i da se ekipa okreće sledećim izazovima. Govorio je i o tome koliko mečevi u Ligi Evrope znače njegovim fudbalerima. - Pršti na sve strane tokom 90 minuta. Drago mi je jer je ova utakmica veliko iskustvo za nas, taj ritam je nešto što oni treba da imaju svake nedelje. Ovo će biti veliko i ogromno iskustvo, dugo godina Zvezda nije bila na evropskoj sceni.. Izlazićemo hrabro i davaćemo sve od sebe - rekao je trener Zvezde.

foto: Reuters

Trener Zvezde je zahvalio navijačima, koji su pružali podršku ekipu tokom svih 90. minuta. - Ovi momci zaslužuju podršku. Nadam se i znam da će navijači i na sledećim utakmicama da budu sa nama - istakao je Milojević. Crvena zvezda će u drugom kolu Grupe H Lige Evropa igrati 28. septembra protiv Kelna u Nemačkoj.

BONUS VIDEO: Kokoškov posle pobede nad Španijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.