ZEMLJOTRES!!! Kokeza otkrio na kom meču reprezentacije su menadžeri sastavljali tim! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

ajaoj

ZEMLJOTRES!!! Kokeza otkrio na kom meču reprezentacije su menadžeri sastavljali tim! (FOTO)

Pakao, ljudi, pakao... Potvrđeno je ono o čemu se godinama priča. Užas.

Objavljeno: 16:22h

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza je u jednom opširnijem razgovoru za "Blic" pričao o reprezentaciji i menadžerskim igračima, kao i o Sergeju Milinkoviću Saviću, odnosno Nemanji Radonjiću.

Orlovi visoko lete! Mađari su možda dobri na gulašu, ali kada je basket u pitanju zna se ko je ćale! (FOTO) (VIDEO)

Postoji li igrač koji nije u A timu a voleli biste da jeste?

- Nezahvalno je pričati o igračima koje bih ja voleo da vidim u A selekciji, jer nisam selektor, a ne želim da moje izjave budu protumačene kao pritisak na čoveka koji je zadužen za sastavljanje ekipe. Normalno je da postoje takvi igrači, a jedan od njih je Nemanja Radonjić, fudbaler Crvene zvezde. Kvalitetet ovog momka posebno cenim i on je u našem prvenstvu za mene najinteresantniji igrač jer poseduje nešto što ga izdvaja od drugih. Ali da se razumemo, u našoj reprezentaciji samo je selektor Muslin merodavan i jedino on odlučuje ko će igrati, a tako će biti dokle god sam na čelu FSS-a.

BUUUUUUM! Murinjo izabrao, bivši igrač Partizana dolazi u Mančester?! Ali pita se i još jedan prebogati klub! (FOTO) (VIDEO)

Računa li Srbija na Sergeja Milinkovića Savića?

foto: Fonet

- Normalno da računa, jer je on budućnost našeg fudbala. Pratim italijanski šampionat i smatram da je Sergej dobar igrač, a da li su njegovi kvaliteti dovoljno dobri za naš najbolji tim odlučuje jedino Muslin. On kroji sastav Srbije, a ne menadžeri i mediji! Nažalost, Srbija ima previše “selektora”, u svakoj pekari, mesari, na pijaci ili u autobusu nailazite na ponekog koji misli da bi napravilo bolji rezultat nego što to čini selektor, što to je velika greška.

Nova košarkaška izdaja?! Nekada je bio ljubimac Grobara, a sada pregovara sa Crvenom zvezdom! (FOTO) (VIDEO)

Imate li primer u kom meču su menadžeri sastavljali tim?

- U kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo mladih, kada su “orlići” 2015. izgubili na gostovanju od Slovenije 2:0. Sat vremena pre tog meča zamenjena su petorica igrača iz startne postave. Tada su neki ljudi iz našeg fudbala uz određeni vid pritiska sastavili ekipu Srbije. Selektor je bio Tomislav Sivić, ali sam ubeđen da u tome nije sam učestvovao i da su izmene u timu napravljene pod pritiskom. Nije imao snage da se bez podrške izbori sa takvim stvarima.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.