Pa, da li ima izlaza iz ovog pakla u koji je Vojvodina upala?! Nove loše vesti za navijače Lala! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ode!

Pa, da li ima izlaza iz ovog pakla u koji je Vojvodina upala?! Nove loše vesti za navijače Lala! (FOTO)

On je preuzeo ekipu Vojvodine 30. juna

Objavljeno:

Trener Nenad Vanić više nije šef stručnog štaba Vojvodine.

Nakon jučerašnje vanredne sednice Skupštine kluba, na kojoj su članovi najvišeg klupskog tela prihvatili ostavke predsednika Dušana Mijića i predsednika Nadzornog odbora Dragoslava Vukovića, šef stručnog štaba crveno-belih doneo je odluku da napusti prvi tim “stare dame”.

- Posle svih događaja u klubu u proteklom periodu i dolaska nekih novih ljudi na čelo Vojvodine, ovim činom želim da im omogućim da nesmetano rade na formiranju onoga što imaju na umu i ostvarenju svojih ciljeva. Na ovaj način, ja se ne solidarišem sa ljudima koji su otišli, ali ipak, s obzirom na to da su me oni doveli, smatram da je ispravno da odem i ja. Mogu da kažem samo to da sam sa njima imao odličnu saradnju, što pokazuju rezultati koje smo ostvarili i položaj Vojvodine na tabeli. Takođe, istakao bih i da sam, tokom svog boravka u Vojvodini, imao izuzetan odnos sa ostalim članovima stručnog štaba, medicinskim osobljem, ljudima iz svih struktura kluba, kao i medijima – kaže Vanić.

foto: Saša Pavlić Koky

On je preuzeo ekipu Vojvodine 30. juna, svega nekoliko dana uoči revanš utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Ružomberoka, a na klupi crveno-belih sedeo je na osam zvaničnih mečeva, pri čemu je ostvario učinak od pet pobeda i tri poraza, uz gol-razliku 9:8. Sada je jasno da neće predvoditi ekipu i na sutrašnjoj utakmici protiv Voždovca.

- Žao mi je što je ovako ispalo, ali igračima želim da sutra pruže jednu dobru partiju i ostvare novu pobedu. Izuzimajući onaj visoki poraz od Spartaka, rezultati koje su ostvarili u ovom prvenstvu su odlični, a njihov odnos prema radu i treningu je uvek bio maksimalno pošten i profesionalan i mnogo iznad situacija koje su se konstantno dešavale u klubu. Imao razgovor sa ljudima koji su preuzeli rukovođenje klubom i oni su mi ponudili da ostanem, na čemu sam im zahvalan, ali sam ipak odlučio da svoje mesto ustupim nekom drugom. Igračima Vojvodine, novoj upravi, kao i onome ko bude došao da me zameni, želim mnogo sreće u nastavku prvenstva – rekao je Vanić.

Pored njega, stručni štab ekipe Vojvodine napustio je i pomoćni trener Branko Davidović, pa će crveno-bele na sutrašnjem meču protiv Voždovca predvoditi pomoćni trener Vladimir Buač.

BONUS VIDEO: Bobi pred Mađarsku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.