SRBIN NA IZLAZNIM VRATIMA LACIJA! Spremni su milioni za Sergeja Milinković Savića, ostaje samo da se ispuni još jedan uslov! (VIDEO)
Foto: AP

LOTITO, BUDI REALAN!

SRBIN NA IZLAZNIM VRATIMA LACIJA! Spremni su milioni za Sergeja Milinković Savića, ostaje samo da se ispuni još jedan uslov! (VIDEO)

Ukoliko se plasiraju u elitno takmičenje naredne sezone, tamo bi jedna od udarnih igala mogao da im bude srpski as

Objavljeno:

Hoće li Klaudio Lotito konačno prihvatiti da pusti jednog od najboljih mladih vezista na svetu u klub renomea kakav zaslužuje?

POKRALI NIKOLU ŽIGIĆA! A, ceo svet ćuti! (VIDEO)

Novi kineski vlasnici Milana ovog leta su već doveli 11 novajlija, ali su operativci Marko Fasone i Masimo Mirabeli samo nastavili da razmišljaju o tome kako da dodatno osnaže ekipu. Procenili su da je centralni vezista neophodan, pa će već u januaru krenuti na Udinezeovog Čeha Jakuba Jankta.

Međutim, prava bomba predviđena je za letnji prelazni rok kada će Rosoneri krenuti po Milinković Savića. Problem je samo što je veoma jasno da će Lotito, poznat kao vrlo težak pregovarač, tražiti ogroman novac, pa je preduslov da Milan uopšte uđe u celu priču - plasman u Ligu šampiona. Učešće u elitnom evropskom takmičenju dalo bi Rosonerima prostora da se razmašu na pijaci.

PUČE BOMBA SA OSTRVA! Premijerligaš dolazi po Zvezdinu vedetu! (VIDEO)

Srbija je na nogama, čeka se najveći transfer u istoriji našeg fudbala. Naravno, do sledećeg leta. A, do tada: Sergej, napreduj, pokidaj, pa će samo nebo biti granica.

BONUS VIDEO: Slavoljub Srnić sa tužnim izrazom lica posle Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.