Zato je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu! Bajka i dalje traje - rat bukti, a oni su u baražu za Svetsko prvenstvo! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP Photo/Ebrahim Noroozi

svaka čast!

Zato je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu! Bajka i dalje traje - rat bukti, a oni su u baražu za Svetsko prvenstvo! (FOTO) (VIDEO)

Gol vredan baraža fudbaleri Sirije postigli su u nadoknadi vremena

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Sirije plasirala se u baraž za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Partizan objavio spisak za Ligu Evrope! Golman je platio ceh, a šta Grobari kažu na OVO IME u kombinaciji za tim? (FOTO)

Ova, ratom razorena država, napravila je pravo čudo uzevši u obzir u kojim uslovima su njeni fudbaleri igrali.

foto: AP Photo/Ebrahim Noroozi

Sirija je kao domaćin igrala u Maleziji, a u utakmici poslednjeg kola odigrala je 2:2 sa Iranom. To je Sirijcima bilo dovoljno zato što Uzbekistan nije uspeo da savlada Južnu Koreju na svom terenu, taj susret završen je 0:0.

Reprezentacija Sirije plasirala se u baraž zahvaljujući boljoj gol razlici od Uzbekistana. U baražu očekuje ih susret sa boljim iz duela Saudijska Arabija-Australija, a pobednika tog dvomeča očekuje još jedna utakmica baraža sa petoplasiranom reprezentacijom iz centralnoameričkih kvalifikacija.

TAKO SE VOLI SVOJA NACIJA! Orlovi nisu sami u Dablinu, ovi momci su danas HEROJI SRBIJE! (FOTO)

Zanimljivo je da su Sirijci gol koji im je obezbedio plasman u baraž postigli u nadoknadi vremena, a da li će nastaviti da sanjaju svoj san i da svojim partijama bar još malo skrenu pažnju svom narodu sa svakodnevnih problema ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.