Crvenu zvezdu čeka pakao ove jeseni, a evo kroz kakve muke će Partizan morati da prođe! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

težak posao za crno-bele!

Crvenu zvezdu čeka pakao ove jeseni, a evo kroz kakve muke će Partizan morati da prođe! (FOTO) (VIDEO)

Ekipa Miroslava Đukića moraće da prođe ova iskušenja do kraja 2017. godine

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana imali su jako težak raspored u avgustu i ukoliko se ne računa poraz od Voždovca na domaćem terenu, crno-beli su ovaj mesec odradili kako se od njih i očekivalo.

Sada im sledi, bar na papiru lakši septembar, ali ih do kraja decembra čeka pravi pakao, isto kao i Crvenu zvezdu. Do kraja godine crno-beli će odigrati 23 ili 24 utakmice računajući sva takmičenja.

NIJE ZBOG DIJABETESA, NA VMA GA SPASILI U POSLEDNJI ČAS: Ovo je prava istina kako je Vujošević mogao da ostane bez noge!

Izabranci Miroslava Đukića prvu utakmicu u ovom mesecu odigraće u Humskoj protiv Mladosti iz Lučana i tu imaju odličnu priliku da uhvate ritam za iskušenja koja ih očekuju.

foto: News1/Nebojša Mandić

Pored Mladosti, crno-belima će u Superligi Srbije u septembru gostovati Radnički iz Niša, Napredak i Čukarički, dok će fudbaleri Partizana na noge ići Radu. Ove utakmice mogle bi da donesu veliki broj bodova timu iz Humske.

NOVI INCIDENT U ISTANBULU PRED MEČ SRBIJE: Nepoznati muškarac hteo da uđe sa srpskim košarkašima u halu, nasrnuo na obezbeđenje! (VIDEO)

Što se evropskih iskušenja tiče, Partizan će odigrati dve utakmice, gostovaće Jang Bojsu u Bernu, a dočekaće Dinamo iz Kijeva, ali bez prisustva navijača.

foto: News1/Dado Đilas

Kompletan raspored crno-belih za mesec septembar izgleda ovako:

Partizan - Mladost Lučani, 9. septembar Jang Bojs - Partizan, 14. septembar Partizan - Radnički Niš, 17. septembar Partizan - Napredak, 20. septembar Rad - Partizan 24. septembar Partizan - Dinamo Kijev, 28. septembar Partizan - Čukarički, 30. septembar

Ipak, od oktobra do kraja godine, Partizan će odigrati najmanje 16 utakmica, a ukoliko crno-beli prođu dalje u kup takmičenju čeka ih još jedna dodatna utakmica, dakle biće ih 17.

foto: Filip Plavčić

Evo kako izgleda kompletan raspored utakmica fudbalera Partizana u Ligi Evrope i Superligi Srbije do kraja ove godine.

foto: Printscreen/flashscore.com

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.