Drulović zna tim za Augzburg, ali i ko će šutirati penal, ako ga bude bilo!

Ništa ne prepušta slučaju

Drulović zna tim za Augzburg, ali i ko će šutirati penal, ako ga bude bilo!

Trener crno-belih je sve spremio za odlučujući meč sezone
Objavljeno:

Trener Partizana Ljubinko Drulović rekao je da veruje da će njegova ekipa napraviti dobar rezultat u utakmici protiv Augzburga i da će na proleće igrati u Ligi Evrope. Ilić, Drulović, evo prilike! Iliiiić! 1:1! Ovako Partizan zove Grobare na Augzburg! (VIDEO) - Svesni smo značaja utakmice. To će biti jedna od najznačajnijih utakmica ove godine, svesni smo šta nam donosi. Maksimalno smo posvećeni. Nadam se da ćemo nastaviti evropski put i da ćemo se plasirati među prve dve ekipe u grupi. Verujem da ćemo i na proleće gledati Partizan u Evropi - rekao je Drulović.

Crno-beli u četvrtak dočekuju Augsburg u poslednjem, šestom kolu Grupe L. Partizan je drugi na tabeli sa 9 bodova, dok je Augzburg treći sa tri boda manje. Crno-belima prolaz u narednu fazu Lige Evropa donosi pobeda, nerešen rezultat, ali i porazi od 1:0, 2:0 ili 2:1. Zbog ovoga strepe navijači Partizana pred Augzburg: Da nisu Nemci bilo bi mnogo lakše! (VIDEO) - Partizan će igrati organizovano, moramo da kontrolišemo utakmicu. Učinićemo sve da pobedimo, Partizan uvek igra na pobedu. Važno je da budemo odgovorni i disciplinovani, da ispoštujemo sve zadatke i da na najbolji način reprezentujemo srpski fudbal - naveo je Drulović i dodao da več zna tim koji će izaći na teren.
Reuters/Michaela Rehle
- Nećemo strikno čuvati Bobadilju. On je odličan igrač, nadam se da neće imati svoj dan... Ići ćemo na njegovo preuzimanje. Ne preti samo opasnost od njega, opasni su kao tim - kazao je Drulović. Fudbaleri Partizana ove sezone imaju problem sa izvođenjem jedanaesteraca, pa je novinare zanimalo ko će šutirati penal ako do njega dođe.
Fonet
- Ako Saša Ilić bude na terenu, on će šutirati... Za drugo, videćemo - naveo je Drulović. Utakmica između Partizana i Augzburga igra se u četvrtak od 21.05 na stadionu u Humskoj. (Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.