Fudbaleri, ako hoćete da budete u idealnom timu, evo šta morate da uradite! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Sportifico

obavezno čekirajte

Fudbaleri, ako hoćete da budete u idealnom timu, evo šta morate da uradite! (FOTO) (VIDEO)

Formacija idealnog tima je 4-4-2, a pobednici će biti oni koji na svojoj primarnoj poziciji nadmaše konkurenciju po broju aplauza

Objavljeno: 09:52h

Sportifico društvena mreža organizuje takmičenje za Tim sezone, a zahvaljući novitetima na aplikaciji, talentovani sportisti i treneri imaju priliku da svoje sportske uspehe predstave javnosti i osvoje lepe poklone.

Ta društvena mreža, koja sada broji više od 2.000 članova, uvela je prvu sportsku reakciju – aplauz, a pomoću nje fudbaleri, fudbalerke i treneri moći će da izbore mesto u Timu sezone. Formacija idealnog tima je 4-4-2, a pobednici će biti oni koji na svojoj primarnoj poziciji nadmaše konkurenciju po broju aplauza.

foto: Sportifico

Korisnici sada imaju priliku da svoje statuse sa utakmica uz ličnu statistiku podele na Fejsbuk, a u objavi se automatski kreira novinarski naslov u skladu sa rezultatom i učinkom. Klikom na objavu otvara se sportska biografija (sportski CV) u okviru koje svako “aplauzom“ može da dâ glas – porodica, prijatelji, poznanici...

Jedan od velikih noviteta jeste upravo CV koji je sada dostupan široj javnosti – članovi Sportifico mreže mogu da ga podele sa svojim prijateljima, navijačima, ali i da ga pošalju klubovima u kojima bi želeli da igraju.

foto: Sportifico

- Posebno smo srećni što smo uspeli da obezbedimo i poklone za one koji se nađu u Timu sezone. Oni će dobiti ekskluzivnu priču o sebi na Sportificu i u Sportskom žurnalu, profesionalni promotivni video, kao i jedinstvenu Sportifico majicu - kaže osnivač Sportifico mreže Miloš Erić i dodaje da se sprema još iznenađenja:

- Sportifico društvena mreža nastavlja da podržava talentovane sportiste sa ciljem da im omogući da se što bolje predstave i na pravi način izgrade svoju karijeru.

Pre takmičenja za Tim sezone, Sportifico publika na Fejsbuku je izabrala i idealni tim poznatih fudbalera za prošlu sezonu koji je glasio: Bufon – Alves, Marselo, Bonući, Ramos – Matić, Modrić, Mesi, Ronaldo – Levandovski, Suarez, dok je trener bio Zinedin Zidan.

Mreža, na kojoj je zastupljeno više od 400 klubova iz oko 200 različitih gradova širom sveta, nalazi se na adresi Sportifico.rs, a dostupna je i putem aplikacija za android i iOS.

BONUS VIDEO: Mačvan pred odlazak na Eurobasket

(Espreso.co.rs / Sportifico)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.