Iliev otkrio opcije za poslednji dan prelaznog roka! Jedan čovek sigurno dolazi u Partizan! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

ima posla!

Iliev otkrio opcije za poslednji dan prelaznog roka! Jedan čovek sigurno dolazi u Partizan! (FOTO)

I to napadač na poziciju koja je ostala upražnjena Đurđevićevim odlaskom!

Objavljeno:

Fudbalski klub Partizan predstavio je u poslednja tri dana trojicu novih igrača ali se letnji prelazni rok sigurno neće završiti promocijom Nemanje Antonova. Crno-beli su ostali bez Uroša Đurđevića i plan je da u toku sutrašnjeg dana bude angažovan najmanje jedan klasičan napadač! Sportski direktor Partizana Ivica Iliev govorio je za "Partizanov Vesnik" o planovima za završetak letnje transfer pijace i tom prilikom otkrio detalje vezane za angažovanje novog napadača. - Tražimo zamenu za Uroša Đurđevića. Imamo Đoleta Jovanovića koji je gol igrač, Solomona i Tavambu koji su 'drugi' špicevi i zato smo u nedoumici. Zbog toga ulažemo svu energiju za rešavanje tog problema ako je to uopšte problem - kazao je Iliev.

Saletovi Orlovi održali prvi trening, a kapiten je imao prejaku poruku za naciju! (FOTO) Bivši fudbaler crno-belih zatim je ponovio da je Partizan imao tri imena u opticaju a da je u međuvremenu jedno ispalo iz igre.

Bolan udarac za Tursku pred početak Eurobasketa! (FOTO) - Imali smo tri imena u opticaju. Jedno je otpalo zato što klub čiji je član traži ogromnu svotu novca. Radi se o 4 miliona evra. Mi smo za naše uslove poslali neverovatnu ponudu, igrač je izrazio želju da dođe ali je klub u kojem se trenutno nalazi na pozajmici ponudio mnogo bolje uslove - dodao je Iliev.

foto: Marina Lopicic, Marina Lopičić

Danas se pojavila informacija da je Partizan na pragu dovođenja Ognjena Ožegovića što Ivica Iliev nije želeo da potvrdi ali je poslao sledeću poruku. - Ostala su dvojica igrača i mi očekujemo odgovore do kraja dana. Jedna situacija je izuzetno teška u finansijskom smislu ali smo spremni. Druga je korektna, koju lakše možemo da podnesemo. Radi se o dva različita tipa igrača, donećemo u poslednjem trenutku odluku šta nam najviše leži, a možda će i obojica zaigrati za Partizan u nekom doglednom vremenu. Svaki prelazni rok donosi nešto novo, oba napadača su nam odavno interesantna i nadam se da će u ovom prelaznom roku barem jedan od njih zadužiti naš dres - istakao je Iliev. Sportski direktor crno-belih potom se osvrnuo na konkretna imena igrača koji su prethodnih dana dovođenji u vezu sa klubom iz Humske. - Navijačima mogu da otkrijem da smo zaista bili u pregovorima sa Lazarom Markovićem ali Liverpul drži cenu od 15 miliona evra i glatko je odbio nekoliko dobrih ponuda koje nisu bile na tom nivou. Mi smo pratili situaciju i čekali trenutak, krenuli smo u poslednjih dan, dva i ostaje da vidimo da li će to biti dovoljno. Ne zavisi samo od nas, kada je igrač u pitanju to nije sporno. Čak i ako se transfer ne desi sada, to je pokazatelj šta mi radimo i kuda idemo. Mi sada pucamo samo na najače i one koji imaju potencijal i kvalitet za evropski fudbal - rekao je Iliev. Situacija sa Sašom Zdjelarom je nešto drugačija. Srpski internacionalac ima dozvolu Olimpijakosa da se preseli u Humsku ali problem je što crno-beli imaju previše opcija na poziciji koju Zdjelar pokriva. - Saša je igrač koji je nama izuzetno interesantan, još jedan zlatni dečko našeg fudbala. Mi smo krenuli u razgovore sa predsednikom Olimpijakosa vezano za Zdjelara. Sa ljudima iz Olimpijakosa imamo odličan odnos i tu se otvorila mogućnost ali moramo da vodimo računa o našim igračima koji su mnogo dali i daju Partizanu. Tek ako bi neko bio zadovoljan inostranim angažmanom otvorio bi se prostor za Zdjelara. Do tada, mislim da bi njegovo dovođenje bilo preterivanje, barem kada je ovaj prelazni rok u pitanju. Ta priča je dugo aktuelna i ukoliko se nešto ne desi sada ne znači da se neće desiti u januaru. Nama je prioritet napadač i to nam je jedina pozicija koja je ostala nepokrivena - zaključio je Iliev. Nakon svega rečenog mora se priznati da bi sutrašnji dan mogao da bude jako zanimljiv i da navijači Partizana imaju čemu da se nadaju. Ako ništa drugo, Partizan bi trebalo da dobije barem jednog napadača a videćemo da li je Iliev spremio "bombu" za pet do dvanaest.

(Espreso.co.rs/Partizanov vesnik/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.