Da li je ovo realno u srpskom fudbalu? Za 22 dana sakupiti 5 miliona evra!

Zvezdina nemoguća misija

Da li je ovo realno u srpskom fudbalu? Za 22 dana sakupiti 5 miliona evra!

Crvena zvezda je u ogromnim problemima i pored sjajne sezone koju igra, a o tome je rešio da kaže i čovek koji se trenutno najviše pita oko stanja u klubu
Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, otvoreno je govorio o stanju u klubu koje je pod "naponom", zbog čak 5.000.000 evra koje klub treba da obezbedi kako bi nastavio sa normalnim radom. To smo i očekivali: Grof Božović nam pokazao kog političara podržava! (FOTO) - Kod nas u zemlji ne postoji uprava koja bi donela novac iz svojih privatnih kompanija, to se nikada nije dešavalo u ovom klubu. Država ima dovoljno svojih problema, tako da od nje ne treba očekivati pomoć - istakao je Terzić i naveo kako Zvezda treba da se tržišno organizuje.

Dragan Kadić
- Sposobni smo da pravimo novac poput kompanije, ali je preduslov da nemamo nasleđeni dug uz naravno dobre rezultate. Od mog dolaska u klub, Zvezda se nije zadužila ni dinar kod banaka, prevashodno zbog ranijih kredita. Preostaje nam eskont "Gaspromovog" ugovora od 5 miliona evra ili prodaja nekog igrača, ali je uslov da ostane do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona - rekao je generalni direktor crveno-belih. Terzić je objasnio koliko je teško stanje i koliko para treba klubu do 2016. - Do kraja ove godine treba 5 miliona evra da bi klub nastavio da radi istim tempom i ostvaruje ciljeve, a to su očuvanje tima sa par novih igrača u januarskom prelaznom roku, osvajanje titule i kvalifikacije za Evropu - rekao je Zvezdan Terzić.
Ukoliko bi Zvezda dobila tih 5 miliona ovako bi novac bio raspodeljen: 1,5 - za igrače, trenere i zaposlene 1 - za isplatu bivšim igračima zbog licence 1,5 - blokada zbog obaveza prema klubovima i poveriocima 1 - porezi, dug EPS-u, banke... (Espreso.co.rs/ Izvor: Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.