Novi tektonski poremećaj u fudbalskom klubu Vojvodina!
Foto: Saša Pavlić Koky

problemi se nastavljaju

Novi tektonski poremećaj u fudbalskom klubu Vojvodina!

- Kako da reagujem ako ne burno. Pa, ja dajem novac u klub, a oni me nazivaju lopovom

Objavljeno:

Dragoslav Vuković, predsednik Nadzornog odbora novosadskog superligaša Vojvodine i glavni finansijer kluba, koji je uz predsednika Dušana Mijića bio prozivan od dela navijača u porazu Vojvodine od Spartaka (0:5), zakazuje novu, izbornu Skupštinu.

- Zamrzavamo naše funkcije, a "skupštinari" neka odluče hoće li novo rukovodstvo, ili da aktuelna Uprava ostane i dalje u klubu - kaže Vuković.

Burnu reakciju u verbalnom sukobu sa grupom navijača Vuković objašnjava jednostavno.

- Kako da reagujem ako ne burno. Pa, ja dajem novac u klub, a oni me nazivaju lopovom. Vojvodina je druga na tabeli, a oni viču "Uprava napolje!". Zbog čega? Zato što smo oterali raznorazne menadžerske agencije, vratili 3,5 miliona evra duga, isplatili zarade fudbalerima i zaposlenima u Radnoj zajednici koje nisu primali sedam meseci... Zna se u kakvom smo stanju zatekli klub a zna se da nismo Zvezda i Partizan koji od države dobijaju. Nemamo sponzora, racionalno poslujemo, domaćinski, klub se više ne zadužuje i, što sam rekao mnogo puta, nema više krađe iz kluba.

Vuković će, kako ističe, sve predočiti najvišem klupskom telu.

- Manje-više, sve se to zna. Zato se i pitam, čemu prozivke kada su pozitivne činjenice na našoj strani. Neka na Skupštini oni što se bune kažu i iznesu razloge sopstvenog nezadovoljstva, pa da vidimo šta to ne valja u Vojvodini. Zato, podnosimo ostavke do izborne sednice pa da vidimo, ko može bolje, neka preuzme klub i neka uradi. Međutim, ako ostanemo... - ističe Vuković.

BONUS VIDEO: Aleksandar Prijović za Espreso na okupljanju reprezentacije

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.