OD INTERA DO SUTJESKE: Ovo su potencijalni rivali Brodarca u Ligi šampiona! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

OMLADINSKA LIGA ŠAMPIONA

OD INTERA DO SUTJESKE: Ovo su potencijalni rivali Brodarca u Ligi šampiona! (FOTO) (VIDEO)

Paralelno sa evropskim bitkama, omladinci Brodarca boriće se i u ligi Srbije gde brane titulu

Objavljeno:

Danas, u 14 časova, na žrebu u Nionu, Brodarac će saznati ime rivala u prvom kolu Lige šampiona za mlade, 27. septembra, kao i par sa kojim će mu se, u slučaju prolaska, ukrstiti put u drugoj rundi.

Istorijske duele svi na Starom sajmištu dočekuju s nestrpljenjem, a pred žreb očekivanja su izneli Željko Kalajdžić, trener u stručnom štabu, i Fedor Galečić, napadač.

Još jedan klub u trci za Donalda! Ako mu ponudi OVO, Zvezda ostaje bez kapitena! (VIDEO)

Matić dobio još jednu pesmu od navijača Junajteda! Ovu već svi dobro znamo, a šta o svemu kaže Nemanja Vidić? (VIDEO)

- U prvom kolu, protiv timova iz Crne Gore ili BiH mogli bismo da tražimo šansu za plasman u sledeće kolo. Atraktivni rivali doneli bi veće interesovanje, dok bismo, bez dileme, voleli da izbegnemo duga i iscrpljujuća putovanja - istakao je Kalajdžić

Stručni štab sa Milanom Kuljićem, Zoranom Šarabom i Željkom Kalajdžićem, ništa ne prepušta slučaju, pa će odmah posle žreba početi pripreme za meč koji ekipi sa Starog sajmišta predstoji za mesec dana.

- Predstoji nam težak dvomeč, ali verujemo u kvalitet i potencijal tima. Ukoliko bude prilike verovatno ćemo i pogledati neku utakmicu protivnika do 27. septembra - otkrio je Kalajdžić.

foto: Filip Plavčić

Da su juniori srpskoligaša sa leve obale Save dostojni uloge predstavnika Srbije pokazao je poslednji prvenstveni duel u kojem su bili bolji od omladinaca Crvene zvezde. Junak meča, Fedor Galečić, pred današnju svečanost u Nionu ima jasnu želju:

- Sa uzbuđenjem očekujemo ime prvog protivnika na evropskoj sceni. Nadamo se lakšem timu protiv kojeg ćemo moći da igramo i nadamo prolazu u sledeću fazu -

foto: Filip Plavčić

Paralelno sa evropskim bitkama, omladinci Brodarca boriće se i u ligi Srbije gde brane titulu.

-Sve smo bolji. Malo fudbalera, rođenih 1999. godine, bilo je u šampionskom timu, pa su mnogi bili skeptični po pitanju našeg potencijala. Uspeli smo dobrim igrama da otklonimo sumnje i da pokažemo da imamo podjednake šanse kao i prethodnici da budemo prvi u Srbiji - samouveren je Galečić.

Toti pronašao novi životni poziv! (VIDEO)

Za osam mesta, kroz dve runde, osim Brodarca, boriće se još: Inter, Bordo , Krasnodar, Dinamo Kijev, Ajaks, Bursa, Sparta Prag, Dinamo Bukurešt, Salcburg, Lokomotiva Zagreb, Legija, Šahtjor Soligorsk, Hamarbi, Molde, Makabi Haifa, Esbjerg, Kairat, Ludogorec, Nitra, Hovend, Zimbru, Brejdablik, Saburtalo, Kapa, Željezničar, Vlaznija, Škendija, UCD (Republika Irska), Lijepaja, Dudelanž, Sutjeska Nikšić.

(Espreso.co.rs/Sportski Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.