Kangin menadžer: Na mom stolu stoji samo jedna ponuda! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

da li će ostati?!

Kangin menadžer: Na mom stolu stoji samo jedna ponuda! (FOTO) (VIDEO)

Menadžer jednog od najboljih igrača crveno-belih svojom izjavom smirio je sve Delije

Objavljeno: 17:10h

Fudbaleri Crvene zvezde prekinuli su desetogodišnji post i plasirali su se u grupnu fazu Lige Evrope, a za vikend su odigrali nerešeno u 155. Večitom derbiju.

ESPRESO ANALIZA: Loš teren, umor, emotivno pražnjenje! Šta je dobila Zvezda, a šta Partizan u derbiju?! (FOTO) (VIDEO)

Jedan od glavnih šrafova mašinerije Crvene zvezde i igrač koji je svojim učinkom dosta doprineo ovim uspesima je Gelor Kanga.

Mogućnost da Kanga napusti crveno-bele pred kraj prelaznog roka i ode u Spartak iz Moskve dovela je Delije u paniku, a sada se oglasio i menadžer fenomenalnog veziste.

- Spartak ja poslao ponudu za Kangu? Na mom stolu ta ponuda ne postoji. Nedavno smo dobili ponudu Crvene zvezde za produženje ugovora. Videćemo. Postoji velika verovatnoća da Gelor Kanga ostane u sadašnjem klubu. Teško je sada napraviti transfer, jer se prelazni rok završava za četiri dana - rekao je Luis Denole, menadžer fudbalera Crvene zvezde.

NEMA VIŠE TOTALNE ANESTEZIJE NA ESPRESO SPORTU: Prijović nam je otkrio zašto moramo da promenimo naslove za njegove golove! (VIDEO)

Videćemo da li će se nešto promeniti do kraja prelaznog roka, sigurno je da crveno-beli nisu isti tim sa Kangom i bez njega.

BONUS VIDEO: Aleksandar Prijović za Espreso na okupljanju reprezentacije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.