MUSLIN O FORMI REPREZENTATIVACA: Ovi što manje igraju daju više golove! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

Veruje u svoj izbor

MUSLIN O FORMI REPREZENTATIVACA: Ovi što manje igraju daju više golove! (FOTO) (VIDEO)

Selektor Srbije je prokomentarisao u kakvoj su trenutnoj formi igrači na koje računa za mečeve protiv Moldavije i Republike Irske

Objavljeno: 17:35h

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin naknadno je pozvao Zorana Tošića za predstojeće dve utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prevenstvo, pošto je taj igrač pronašao novi klub, odnosno pošto će danas potpisati ugovor sa Partizanom.

- On je naknadno pozvan jer je našao klub. On je do naše grupe, mnogo znači za ekipu. Nisam ga pozvao pošto nije imao klub, ali danas potpisuje za Partizan i biće priključen ovoj ekipi - rekao je Muslin novinarima na okupljanju reprezentacije u Staroj Pazovi.

foto: Espreso

Fudbaleri Srbije okupljaju se danas u Beogradu, povodom utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine, 2. septembra u Beogradu protiv Moldavije i 5. septembra u Irskoj.

- Ove dve utakmice su vrlo važne, kao i sve. Polazimo od principa da nam je prva najvažnija. Unapred dobijene utakmice su najteže. Tamo smo pobedili sa 3:0, ali prvih 10, 15 minuta smo imali malo problema. Svu koncentraciju i sav rad usmeravamo na taj duel - naveo je selektor.

foto: Espreso

Upitan o formi reprezentativaca, Muslin je rekao da neki igraju manje, a neki više, ali da je zadovoljan.

- Oni koji igraju manje daju golove i u dobroj su formi. U odnosu na prethodna okupljanja više je onih koji igraju u svojim klubovima i to je pozitivna stvar. Vladimir Stojković nije samo juče dobro branio nego i protiv Videotona, u odličnoj je formi s obzirom da nije imao klub, ali je posebno trenirao. Pratio sam ga, bili smo u kontaktu, samo mu je falilo da potpiše i da igra zvanične utakmice za neki klub - rekao je on.

- Aleksandar Mitrović svaki put kad ulazi u igru daje golove. Meni je važno kako će igrati kod nas. Zadovoljan sam kako igra, kako trenira i kako je motivisan i svaki put maltene u svakoj utakmici postigne gol. Ljajić daje golove u Torinu zato je i dobio poziv, mislimo da je dobar momenat da ga zovemo i da je zaslužio - dodao je Muslin.

foto: Espreso

On je naveo da očekuje veliku podršku publike.

- S obzirom na dobre rezultat našeg klupskog fudbala i plasman u Ligu Evrope siguran sam da će se pozitivna atmosfera koja se stvorila pomoći da stadion bude pun - dodao je selektor.

foto: Espreso

Fudbaleri Srbije igraju u nedelju na stadionu Partizana, pošto su radovi na zameni travnate podloge na stadionu "Rajko Mitić".

- Igramo na dobrom terenu i to je najvažnije, nadam se da promena neće uticati na atmosferu i motivaciju igrača - rekao je Muslin.

BONUS VIDEO: Aleksandar Prijović za Espreso na okupljanju reprezentacije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.