Ostojić i Janković složni u izjavama: Loš teren je kriv za derbi bez golova! Vezista Partizana govorio i o nedosuđenom penalu! (VIDEO)
Foto: Espreso

155. večiti derbi!

Ostojić i Janković složni u izjavama: Loš teren je kriv za derbi bez golova! Vezista Partizana govorio i o nedosuđenom penalu! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana izneli su svoje viđenje 155. Večitog derbija

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su bez golova u 155. večitom derbiju.

ŠOK, NEVERICA, SRAMOTA: Delije i Grobari, kako ste mogli ovo da dozvolite?! Ni sanjali nismo u četvrtak da će se ovo desiti! (FOTO)

Marko Janković rekao je da je loš teren doprineo ovakvom rezultatu.

- Teren je bio užasan, šteta da derbi ovako prođe bez golova. Mislim da je to sve zbog terena. Da je bio bolji, i nama i njima bi bolje bilo. Ide reprezentativna pauza, prvenstvo je tek počelo - rekao je Janković.

Dotakao se Janković i sporne odluke kada je posle kontakta sa Le Talekom dobio žuti karton umesto jedanesterca:

- Treba da vidim snimak, čim me je zakačio ja sam pao, mislim da je mogao da bude penal. Sudija je tu da odluči. Meč je bio dosadan kao i većina derbija pre, hteli smo da bude na evropskom nivou, ali teren to nije dozvolio. Zvezda je imala više šansi, ali nije bila bolja. Mnogo nam znači Stojković, daje nam sigurnost svima - zaključio je Marko Janković.

Bojan Ostojić se takođe dotakao lošeg terena na stadionu "Rajko Mitić":

- Mogu da budem zadovoljan, najbitnije da nismo primili gol, s obzirom da smo pre tri dana imali gostovanje u Mađarskoj. Videli ste kako je Boaći katastrofalno promašio loptu iz dobre šanse. Bolje nismo mogli da odigramo, oba tima su dala maksimum - rekao je Bojan Ostojić.

BONUS VIDEO: Bakljada Grobara za Demira Jukića i transparent

(Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.