Navijači Njukasla strepe od Mitrovog odlaska, a njegova izjava će ih još više uznemiriti! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

šta će se desiti?

Navijači Njukasla strepe od Mitrovog odlaska, a njegova izjava će ih još više uznemiriti! (FOTO) (VIDEO)

Reprezentativac Srbije bio je strelac trećeg gola u pobedi Njukasla nad Vest Hemom

Objavljeno:

Fudbaleri Njukasla savladali su Vest Hem sa 3:0 u okviru trećeg kola engleske Premijer lige, a pogodak koji je stavio tačku na ovu utakmicu postigao je Aleksandar Mitrović.

Reprezentativac Srbije na teren je ušao u 72. minutu, a gol treći gol za Njukasl postigao je posle 14 minuta provedenih na terenu.

foto: AP

- Srećan sam zbog dobre završnice. I pre toga sam imao dobru šansu i nisam je iskoristio tako da sam drugu morao da realizujem. Nadam se da ću sledeći put iskoristiti obe. Ovo je tek početak sezone i to su samo dva gola. Želim da pomognem timu koji može mnogo toga da pruži Premijer ligi. Pokazali smo da pripadamo ovde i pokazćemo to i u budućnosti. Imamo mnogo novih igrača i njima je potrebno vreme da se uklope. Biće sve bolje i bolje - rekao je Aleksandar Mitrović za engleske medije posle pobede nad Vest Hemom.

NOVA KATASTROFA ZA SRBIJU: Još jedan košarkaš ima minimalne šanse da zaigra na Eurobasketu!

Ipak, ovaj pogodak ne garantuje bivšem fudbaleru Partizana da će ostati u klubu, jer su za njega zainteresovani brojni timovi širom Evrope, a Benitez mu je namenio status rezerve. On kaže da bi i pored mnogih zainteresovanih timova želeo da ostane u Njukaslu.

- Ako mi kažu da žele da ostanem, biću vrlo srećan. Imao sam mnogo opcija, ali i u klubu su tada odlučili da sam im potreban i ostao sam. Zato mi ostaje da se borim za više minuta na terenu - rekao je Mitrović i dodao:

foto: Reuters

- Nikada ne znate šta može da se desi poslednjeg dana prelaznog roka. Trenutno sam ovde, glavom sam u Njukaslu.

Dotakao se temperamentni napadač i odnosa sa navijačima engleskih crno-belih:

- Uživam igrajući ovde jer su navijači neverovatni. Uvek je poseban osećaj igrati pred njima. Od kada sama došao, izgradio sam sjajan odnos sa njima. Nadam se da će se to nastaviti i da ću ih usrećiti novim golovima - zaključio je Aleksandar Mitrović.

BONUS VIDEO: Gelor Kanga o svojim tetovažama

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.