Đurđevićeva zamena mora biti TOP KLASA! Posle Krkića, Partizan zvao i bivseg napadača Intera! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Szilard Koszticsak

OZBILJNA IMENA

Đurđevićeva zamena mora biti TOP KLASA! Posle Krkića, Partizan zvao i bivseg napadača Intera! (FOTO) (VIDEO)

Kada su ostale želje u pitanju, jasno je da će Partizanu morati da se poklopi baš mnogo kockica kako bi došlo do realizacije

Objavljeno: 22:43h

Finansije koje je doneo plasman u Ligu Evrope naterale su čelnike kluba iz Humske da se maksimalno angažuju u finišu prelaznog roka i potraže pojačanja koja bi san o evropskom proleću učinila realnim.

Prva “bomba” je iskusni vezista Zoran Tošić koji bi, ukoliko ne dođe do nepredviđenih okolnosti, početkom nedelje trebalo da stavi paraf na dvogodišnji ugovor i ponovo obuče crno-beli dres.

Totalni, totalni obrt! Partizan ostaje bez ogromnog pojačanja, a Đuka ne ide u Olimpijakos?! (FOTO) (VIDEO)

Kada su ostale želje u pitanju, jasno je da će Partizanu morati da se poklopi baš mnogo kockica kako bi došlo do realizacije.

Najzvučnije ime sa spiska želja je svakako golgeter i najbolji strelac reprezentacije Makedonije svih vremena Goran Pandev (34).

Nekadašnjem napadaču Intera, Lacija, Napolija i Galatasaraja, a sadašnjem članu Đenove je navodno već “ispipan puls”, želja postoji, ali treba videti koliko je ta priča realna na planu finansijskih zahteva iskusnog špica. Pominje se čak i dolazak Bojana Krkića...

Bomba u sličnom rangu je prvotimac prvog rivala crno-belih u grupnoj fazi Lige Evrope, Jang Bojsa, Miralem Sulejmani (28). Kada se govori o poziciji centralnog defanzivca, označenoj pre desetak dana kao jedan od prioriteta u slučaju obezbeđivanja evropske jeseni, trenutno figuriraju dva imena.

foto: Reuters

Jeftinija opcija je Milan Mitrović (29), momak sa četvorogodišnjim stažom u turskom Mersinu, a veza je otvorena i sa nekadašnjim reprezentativcem Srbije Bobanom Rajkovićem (28), koji u Palermu prošle sezone nije uspeo da podseti na najbolje partije u karijeri, ostvarene u dresu Hamburgera.

foto: Dado Đilas

Osveženje ekipe je neophodno i u napadu, pošto je izvestan odlazak Uroša Đurđevića. Ukoliko se izjalovi priča oko Gorana Pandeva, Partizan će iz svih “oružja” napasti fudbalera Brage Nikolu Stojiljkovića (25).

Kada su odlasci u pitanju, do kraja prelaznog roka, 31. avgusta, crno-belu opremu bi trebalo da razduže golman Nemanja Stevanović, koji je uveliko u potrazi za inostranim angažmanom, kao i levi bek Mohamed el Monir.

SUPERLIGA SRBIJE: Karađorđe konačno pao! Goleada u derbiju juga, Mačva odnela plen sa krova! (FOTO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.