Kada je Mudrinski raspoložen, Čukarički ne brine za bodove... (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

superliga, 7. kolo

Kada je Mudrinski raspoložen, Čukarički ne brine za bodove... (VIDEO)

A posao je olakša i "crveni" Volkov

Objavljeno:

Tri poraza na strani bez postignutog gola i konačno pobeda! Čukarički je zabeležio treće prvenstveno slavlje, prvo van Banovog brda, pošto je na stadionu Kralj Petar prvi savladao domaći Rad i probio se na sedmo mesto Superlige - 0:1 (0:0).

Igrač utakmice bio je Ognjen Mudrinski, koji je u 65. minutu odlično ispratio dobar prodor Bogosavsca i njegovu pravovremenu asistenciju poslao u mrežu Građevinara.

Gostima je put do pobede olakšao nervozni Vladimir Volkov, koji je tri minuta kasnije zaradio drugi žuti karton zbog oštrog starta nad Samuelom Ovusuom.

Rad je i pored brojčanog deficita mogao do izjendačenja u samoj završnici, ali je pet minuta pre kraja dve odlične prilike u istom napadu propustio Lazar Milošev. Napadaču Građevinara prvi udarac je izblokirao Darko Puškarić, a onda je dobro reagovao i Nemanja Belić.

Koliko su bodovi bili značajni Brđanima govori i reakcija Nenada Lalatovića, ali i i Ognjena Mudrinskog koji je konačno upisao prvenac u dresu Čukaričkog.

Subota

Zemun - Bačka 17.00 Voždovac - Mačva 20.00 Vojvodina - Spartak 20.00 Napredak - Javor 20.00 Mladost - Borac 20.00 Radnički - Niš Radnik 20.00

Nedelja

Crvena zvezda Partizan 19.00

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.