Njegov otac je pre 39 godina izazvao muk u Londonu, a sad će on igrati protiv Arsenala! Ovo je prva reakcija Vujadina Savića! (VIDEO)
Foto: Dado Djilas

može li istorija da se ponovi

Njegov otac je pre 39 godina izazvao muk u Londonu, a sad će on igrati protiv Arsenala! Ovo je prva reakcija Vujadina Savića! (VIDEO)

Štoper crveno-belih imaće priliku da uradi isto što i njegov otac, legendarni golgeter

Objavljeno:

Crvena zvezda će posle 10 godina igrati u takmičenju po grupama Lige Evrope, a dobila je i rivale.

Crveno-beli su smešteni u grupu H sa Arsenalom, Kelnom i BATE Borisovim.

Čim su izvučene grupe, navijačima vicešampiona Srbije se na um pala jedna stvar kada su saznali da će posle skoro 40 godina igrati protiv "tobdžija".

Neki se sećaju, neki znaju iz priča i iz video klipova o legendarnim duelima Zvezde i Arsenala u 3. kolu UEFA kupa, kada je pogotkom Dušana Duleta Savića u finišu meča srpki klub došao do 1:1 i prošao dalje, a u Londonu nastao muk.

Sada 39 godina kasnije, sin legendarnog golgetera kluba sa Marakane, igraće ponovo protiv Arsenala, jer je Vujadin Savić stub odbrane Zvezde ove godine.

foto: Dado Djilas

- Jako teška grupa, biće nam čast da igramo protiv igrača kao što su Lakazet, Žiru, Ozil... Totalno sam okrenut derbiju, za nas je veliki uspeh što smo se plasirali u Ligu Evrope. Međutim, pre toga nas čeka derbi - rekao je Savić povodom žreba.

BONUS VIDEO: Vujadin Savić posle plasmana u Ligu Evrope

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.