Vazura najavio 2 pojačanja u Partizanu, a za jedno se već zna koje je! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

pali se mašina!

Vazura najavio 2 pojačanja u Partizanu, a za jedno se već zna koje je! (FOTO) (VIDEO)

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura najavio je da će crno-bele pojačati još dva fudbalera

Objavljeno:

Partizan je ubedljivom igrom savladao Videoton u Mađarskoj rezultatom 4:0 i plasirao se u Ligu Evrope, a zatim je na žrebu u Nionu dobio grupu u kojoj crno-beli realno mogu da očekuju dobar rezultat.

SRPSKA BRUKA PRED UEFA: Skandal u Monte Karlu! Terzić nasrnuo na Vuletića: "Otkinuću ti glavu"!

Partizanu će rivali u grupnoj fazi Lige Evrope biti Dinamo iz Kijeva, Jang Bojs i Skenderbeg, a generalni direktor Partizana Miloš Vazura veruje da crno-beli neće igrati epizodnu ulogu.

foto: Dragan Kadić

- Možemo da budemo zadovoljni. Imamo šanse i možemo da igramo sa svima. Mislim da i navijači Partizana mogu da očekuju mnogo od ove evropske jeseni. Naš cilj je da prođemo grupu. Sa ovim ekipama možemo da igramo. Protivnici nisu atraktivni, Dinamo je tu najveća ekipa, svima će utakmice s Ukrajincima biti najteže - rekao je Vazura posle žreba u Nionu.

IZAŠAO RASPORED ZVEZDE I PARTIZANA U LIGI EVROPE: Crno-beli najvažniji meč igraju bez navijača, Arsenal stiže na Marakanu u oktobru!

On je takođe i najavio da će se crno-beli pojačati sa još dva fudbalera do kraja prelaznog roka.

- Sigurno će doći još dva igrača. Pojačaćemo se. Zavisili je od toga da li ćemo proći Videoton, a kako smo u toj misiji uspeli, mogu da kažem da ćemo u naredna dva, tri dana dovesti još dva pojačanja. Pregovaramo sa levim bekom Nemanjom Antonovim i njegovim klubom Grashopersom, to je blizu završetka. A za drugog igrača ne mogu još da otkrivam - ostao je tajanstven Vazura.

Crno-beli će na startu takmičenja u Ligi Evrope igrati protiv Jang Bojsa u gostima.

BONUS VIDEO: Grobari skandiraju ime Demira Jukića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.