Partizanov neopravdano zapostavljeni junak iz Mađarske se setio kako je već jednom zavio u crno Marakanu! (VIDEO)
Foto: Miroslav Todorović

posle plasmana u Ligu Evrope

Partizanov neopravdano zapostavljeni junak iz Mađarske se setio kako je već jednom zavio u crno Marakanu! (VIDEO)

Strelac vodećeg pogotka na "Pančo areni" se odmah okrenuo sledećem 155. večitom derbiju

Objavljeno: 11:19h

Uroš Đurđević jeste postigao dva pogotka i imao jednu asistenciju čime je najzaslužniji za veliki trijumf Partizana u Mađarskoj i plasman u Ligu Evrope, ali šta bi bilo da nije bilo momka na čiji se učinak prečesto zaboravlja.

Leandre Tavamba iz meča u meč od kada je došao u Partizan igra sve bolje i bolje, odrađuje ogroman posao, iako mnogi ne vide, jer je napadač, ali ne trese često mreže.

Ipak, to se promenilo u četvrtak uveče, kada je upravo Kamerunac načeo Mađare u šestom minutu fantastičnom reakcijom i šutem iz prve.

foto: Miroslav Todorović

- Pobeda je bila mnogo važna. Dali smo svoj maksimum.. U prvom meču nismo odigrali dobro, posle toga smo razgovarali međusobno i shvatili da je ovo šansa koju moramo da iskoristimo. Mnogo je važno igrati u Ligi Evrope ili Ligi šampiona. Mnogo sam srećan kako smo igrali danas, posebno načina na koji smo pobedili. Rezultat nas dodatno motiviše za predstojeći derbi - poručio je Tavamba.

A onda se osvrnuo i na svoj pogodak koji je pokrenuo tim i dao mu krila da rasturi Videoton na njegovom terenu.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- U ovom meču je bilo mnogo važno dati gol rano i to smo uradili. Mnogo sam srećan što nam je taj gol dao moć i pokrenuo nas da ih damo još više - rekao je Kamerunac.

U vezi sa predstojećim 155. večitim derbijem koji se igra na stadionu "Rajko Mitić" na kome je već jednom postigao pogodak rekao je da je veoma poseban za njega.

- Biće mi to dodatna motivacija, jer sam na tom terenu ostavio vrlo dobar utisak prošli put. Mislim da ću u taj meč ući još motivisaniji a bih igrao još bolje i daću sve od sebe kao što sam dao večeras - poručio je Tavamba.

BONUS VIDEO: Bojan Ostojić posle Partizanovog plasmana u Ligu Evrope

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.