Svet je zanemeo! Objavljen spisak 24 dopingovana fudbalera sa SP! Među njima Tevez, Mario Gomez, Jakinta... (VIDEO)
Foto: Reuters

bolan udarac za sport

Svet je zanemeo! Objavljen spisak 24 dopingovana fudbalera sa SP! Među njima Tevez, Mario Gomez, Jakinta... (VIDEO)

Ogroman broj planetarni zvezda na ovom šokantnom spisku

Objavljeno:

Hakerska grupa "Fancy Bears" nastavila je da objavljuje ukradene podatke sa sajta Svetske antidoping agencije, a ovoga puta su na udaru fudbaleri i to oni najbolji, sa Mundijala 2010...

SEVER U TRANSU LUDUJE! Zvezda u sredu dobija pojačanje o kom su Delije mogle samo da sanjaju! (VIDEO)

Ruska grupa potresla je prošle godine svet objavljivanjem poverljivih podataka sa zvaničnog sajta Svetske antidoping agencije (WADA) u kojima se radi se o izuzeću od dopinga radi terapeutske upotrebe.

ATENTAT NA ZDRAVKA MAMIĆA: Nepoznati napadač ga ranio u noge iz vatrenog oružja

Grupa hakera tvrdi da je više od 150 fudbalera "palo" na doping testu u 2015. godini, a njihova imena nisu navedena dok jesu podaci 25 fudbalera iz 12 zemalja sa Svetskog prvenstva u Južnoj Africi koji su zatražili to izuzeće.

foto: Fonet

Na listi su i Dijego Milito, Karlos Tevez, Huan Veron, Gabrijel Hajnce i Valter Samjuel iz Argentine, Denis Aogo, Hans-Jerg But, Kristijan Treš i Mario Gomez iz Nemačke,Vićenco Jakinta i Mauro Kamoranezi iz Italije, Umberto Saurez i Fabijan Oreljana iz Čilea, Dirk Kajt iz Holandije i još nekoliko igrača iz Alžira, Obale Slonovače, Grčke, Novi Zeland, Slovačke, Slovenije i SAD.

JEDNO JE SIGURNO, NADJAČAĆE NAVIJAČE VIDEOTONA! Evo koliko Grobara putuje u Mađarsku na odlučujući meč crno-belih! (FOTO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.