Gest FK Partizana vredan divljenja! (FOTO)
Foto: Espreso

LEPO, baš lepo...

Gest FK Partizana vredan divljenja! (FOTO)

A, od njega će se ovajditi sve druge sekcije crno-belog sportskog društva

Objavljeno:

Klubovi iz JSD Partizan zahvalili su se fudbalskom klubu Partizan na materijalnoj pomoći u teškim finansijskim vremenima.

Atletski, veslački, šahovski, ženski košarkaški, klub dizača tegova, biciklistički, streljački, kuglaški i džudo klubovi izrazili su zahvalnost predsedniku FK Partizan Miloradu Vučeliću i generalnom direktoru Milošu Vazuri.

foto: Nebojša Mandić

- Koristimo ovu priliku da se zahvalimo na finansijskoj pomoći dobijenoj od fudbalskog kluba Partizan koja nam je veoma značajna za realizaciju naših budućih planova i ciljeva. Fudbalski klub je, kao i mnogo puta do sada, iskazao interesovanje i razumevanje i za uslovno rečeno manje klubove u okviru Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Na ovaj način je potvrđeno da solidarnost unutar crno-bele porodice postoji, naročito kada je fudbalski klub u pitanju, što klubovima olakšava svakodnevno funkcionisanje - navodi se u saopštenju klubova. FK Partizan je objavio da je na raspolaganju članovima crno-bele porodice u svakom smislu, da misli na njih, kao i da je prosledio deo sredstava od priliva materijalizovanih prodajom igrača.

BONUS VIDEO: Roland Juhas pred meč Videotona i Partizana

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.